Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves srác vagyok (októberbe...

14 éves srác vagyok (októberben 15. ) és szilveszterkor elveszítettem a szüzességem egy lánnyal, Kérdéshez katt tovább?

Figyelt kérdés
Miért van az, ha pár srác meghív pár lányt hogy szilveszterezzünk, a csajok kitalálják, hogy át kell esni a dolgon?
2009. aug. 15. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Mert azt hiszik, hogy szűznek lenni szégyen, ciki, és muszáj mielőbb tapasztalt profinak lenni a szexben.
2009. aug. 15. 21:09
 2/9 anonim válasza:
21%
sztem inkább örüjjél:D
2009. aug. 15. 21:09
 3/9 anonim válasza:
93%
Elég baj, hogy sokan így élik át az első ilyen élményüket. A szüzesség érték, amit annak kell odaadj, akit tényleg méltónak tartasz rá.
2009. aug. 15. 21:10
 4/9 anonim válasza:
92%

hát igen ez nagyon gáz sok "bnőm" is csak divatból csinálta ráadásul ugy csinálták hogy emeletes ágy felül ők alul másik pár elég szánalmas körülmények...

ezeket az embereket nagyonnemértem szerintem is a szüzesség valamifajta kincs amit nem ilyen modon kell "odaadni" megfelelő körülmények és egy ember akit szeretsz és sok ideje együtt vagy vele,bízol benne erre van szükség...

2009. aug. 15. 22:15
 5/9 anonim válasza:
de legalább gumival?
2009. aug. 17. 22:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy gumival, azért énsem vok hülye.
2009. aug. 18. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez szánalmas.
2009. aug. 18. 21:50
 8/9 anonim válasza:
Igen, csak is a lányok hibások, faszikám -.-. A szexhez ketten (vagy többen) kellenek ha jól tudom -.-. Szerintem kényszerítettek pisztollyal az erekcióra -.-... Grat... Am igen, a társadalom hatása.
2009. aug. 21. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy lánnyal XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. aug. 22. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!