Egy meleg srác mit tegyen? Kérném, hogy csak az írjon aki segíteni szeretne. Azon emberek levelét akik lenézik, pocskondiázzák a melegeket, az ő válaszukat nem várnám.
Sziasztok!
Én egy meleg srác vagyok és a segítségeteket szeretném kérni.
Bár tudom ,hogy itt ált. heterok vannak regisztrálva, de biztos akad aki tud segíteni.
Még nem feküdtem le eddig senkivel.
Ennek oka: hogy félek egy kicsit az első együttléttől. Hisz nálunk másképpen mennek a dolgok.
Volt egy sráccal hogy majdnem odáig jutottunk, de beparáztam , teljesen leblokkoltam, picit remegni is kezdtem. És nem lett belőle semmi
Nem tudom ennek mi az oka.
Amikor magamban elgondolkodom a dologról akkor nincs semmi gáz, még masztizni is tudok rendesen.
De ha személyesre megy a dolog parázok.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám ezt leküzdeni.
Mert így nehéz lesz találnom valakit akit szerethettek.
Köszi mindenkinek a választ
nem kell leszólni az embert!
én is félek az elsőtől, bár szerintem ez normális... azok alapján, amit néhol olvastam a neten...
ha megfelelően kitágít és elég síkosítót használ, akkor nem fog szinte semennyire sem fájni. Engem szerencsére megnyugtattak itt néhányan:)
(17/passzív fiú)
Első micsodától?
Orál, anál? Aktív, passzív?
Nem kell egyből mindent. Sőt, az is lehet, hogy valamelyiket sosem fogod csinálni. Mert mondjuk rájössz, hogy csak aktívként jó neked. (vagy fordítva)
Az a fontos, hogy legyen egy alap bizalom, és inkább játéknak fogd föl. Nincs teljesítési kényszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!