Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy meleg srác mit tegyen?...

Egy meleg srác mit tegyen? Kérném, hogy csak az írjon aki segíteni szeretne. Azon emberek levelét akik lenézik, pocskondiázzák a melegeket, az ő válaszukat nem várnám.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy meleg srác vagyok és a segítségeteket szeretném kérni.

Bár tudom ,hogy itt ált. heterok vannak regisztrálva, de biztos akad aki tud segíteni.

Még nem feküdtem le eddig senkivel.

Ennek oka: hogy félek egy kicsit az első együttléttől. Hisz nálunk másképpen mennek a dolgok.

Volt egy sráccal hogy majdnem odáig jutottunk, de beparáztam , teljesen leblokkoltam, picit remegni is kezdtem. És nem lett belőle semmi

Nem tudom ennek mi az oka.

Amikor magamban elgondolkodom a dologról akkor nincs semmi gáz, még masztizni is tudok rendesen.

De ha személyesre megy a dolog parázok.

Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám ezt leküzdeni.

Mert így nehéz lesz találnom valakit akit szerethettek.

Köszi mindenkinek a választ

2009. aug. 15. 18:11
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
Tőlem aztán nem kell elnézést kérni, nem azért írtam! Csak reagáltam az olvasottakra! Mindenesetre jó pipa voltam!
2009. aug. 21. 23:51
 42/44 anonim ***** válasza:

nem kell leszólni az embert!

én is félek az elsőtől, bár szerintem ez normális... azok alapján, amit néhol olvastam a neten...

ha megfelelően kitágít és elég síkosítót használ, akkor nem fog szinte semennyire sem fájni. Engem szerencsére megnyugtattak itt néhányan:)

(17/passzív fiú)

2012. febr. 28. 22:03
 43/44 anonim ***** válasza:

Első micsodától?

Orál, anál? Aktív, passzív?

Nem kell egyből mindent. Sőt, az is lehet, hogy valamelyiket sosem fogod csinálni. Mert mondjuk rájössz, hogy csak aktívként jó neked. (vagy fordítva)

Az a fontos, hogy legyen egy alap bizalom, és inkább játéknak fogd föl. Nincs teljesítési kényszer!

2013. nov. 23. 16:59
 44/44 anonim ***** válasza:
Hát remélem ezek a 2009ben íródott egyes buta kommentek gazdái azóta már tájékozottabbak:D
2014. máj. 1. 06:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!