Egy meleg srác mit tegyen? Kérném, hogy csak az írjon aki segíteni szeretne. Azon emberek levelét akik lenézik, pocskondiázzák a melegeket, az ő válaszukat nem várnám.
Sziasztok!
Én egy meleg srác vagyok és a segítségeteket szeretném kérni.
Bár tudom ,hogy itt ált. heterok vannak regisztrálva, de biztos akad aki tud segíteni.
Még nem feküdtem le eddig senkivel.
Ennek oka: hogy félek egy kicsit az első együttléttől. Hisz nálunk másképpen mennek a dolgok.
Volt egy sráccal hogy majdnem odáig jutottunk, de beparáztam , teljesen leblokkoltam, picit remegni is kezdtem. És nem lett belőle semmi
Nem tudom ennek mi az oka.
Amikor magamban elgondolkodom a dologról akkor nincs semmi gáz, még masztizni is tudok rendesen.
De ha személyesre megy a dolog parázok.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám ezt leküzdeni.
Mert így nehéz lesz találnom valakit akit szerethettek.
Köszi mindenkinek a választ
Jah igen! Még egy kiegészítés, a sok IQ bajnoknak!
Az hogy valaki meleg-e vagy sem, azt nem ő dönti el. Ez az anya Y kromoszómájánál dől el. Ott van kódolva. Szóval csak állítsátok le magatokat.
kedves utolsó 3, az általad írt listán a 4. vagyok (nem kéne ilyen fiatalon tönkrevágnod az életedet) és módosítottam már, nem a b.uzikat utálom hanem a viselkedésüket. Ez talán nem rasszizmus!
És a puncis dologgal kapcsolatban csak annyi, hogy igen én is fiúval csinálom, csakhogy én lány vagyok:P És hogy melegnek születik az ember? Ezt most se hiszem, óriási hülyeség, de még ha így is lenne, a nem természetes vágyak ellen lehet ám küzdeni. Bár feltételezem te ezt természetes vágynak tartod, pedig nem az.
Na mindegy kár tovább szaporítani a szót, sem téged, sem a kérdezőt meggyőzni nem lehet, ez biztos. Sajnos. Kár értetek.
figyi 01:19esnél milyen reklám van: "Nagy a hőség lakásában?"
hmmm...azt meghiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!