Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért a jóképű és gerinctelen...

Miért a jóképű és gerinctelen alakokat csípik a legjobban a lányok?

Figyelt kérdés
Van egy autószerelő ismerősöm, akihez szoktam néha járni a kocsit megcsinálni. Régen emberséges volt, de ma már nem érdekli semmi, mindig azt mondja, na majd holnap, na majd 1 hét múlva, na majd 1 hónap múlva megcsináltatom azt a hibás részt az autón. Aztán persze amikor az letelik, akkor kitalál más indokot. Saját műhelye van, de az apja pénzén él igazán. Mással is ugyanilyen arrogánsan beszél, ha megmondod neki a véleményed akkor megfenyeget, hogy kicsinál stb. De 22 éves kora ellenére lb 60 csaja volt eddig, persze minddel ilyen szemét volt, megcsalta őket és fenyegette. Kis töpszli 173 körüli jóképű alak. De a jelleme az ocsmány. Mégis mindig eljut a legtöbb lány bugyijáig, ami neki elég is. Miért ilyenek a lányok jó része, hogy bedől az ilyen alakoknak, akinek már a rossz hírét minden lány mérföldekről tudja, mégis belemennek a játékba.
2012. nov. 18. 22:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
Azért, mert egyes nők azt hiszik, hogy "majd én megváltoztatom, majd én jó útra terelem, mellettem hűséges lesz" stb, stb. Nem tudom miért van ez a tévképzet, de a lányok többsége, aki tudja, hogy az újdonsült barátja nem épp megbízható, zűrös alak, az ezzel áltatja magát, egyfajta önigazolás végett, csak az a baj, hogy hibás ez az önigazolás.
2012. nov. 19. 00:13
 12/16 anonim válasza:

Ez az evolúció miatt van.

A pasiknak inkább a külső számít ez azért van így,hogy minél több nőt megtermékenyítsenek.Ez a lényeg a szaporodás.

A nő dolga pedig kiválasztani azt a hímet amelyik a legerősebb.És a legtökéletesebb arra,hogy például megvédje a fészket.

Ezért van az,hogy az idióta nyomorultan viselkedő senkiházik körül találod a legtöbb nőt.

Ha egy pasi nagyon domináns akkor az vonzalmat kelt a nőben.

Ez azt jelenti,hogyha egy agyatlan kezdegetős férfi lemond egy normális helyes pasit akkor az a helyes pasi csak max barát lehet a nő szemében.

2012. nov. 19. 02:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Car ez az evolúció ahogyan van.
2012. nov. 19. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:

aki az evolúcióval jön az menjen az állatkertbe.

idejét múlt megállapítás. a "férfi célja hogy minél több nőt megtermékenyítsen" ...ja persze akkor nemcsak hogy nem húzna gumit hanem egyenesen megtiltaná a csajnak a tablettát...meghogy "domináns kell aki megvédi a fészket"?és mi van a fészekben csakmert napjaink Magyarországán nincs olyan baby-boom hogy minden bambabenga a porontyjai körül keménykedjen

2012. nov. 19. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne legyél már láma! Az evolúció csak arra kódolja az embert, hogy hajszolja az élvezeteket, vagyis az orgazmust. A gének nincsenek tudatában annak, hogy a spermiumok nem értek célba vagy út közben megdöglöttek.

Viszont az ember - mivel egyedüliként képes kontrollálni az ösztöneit - már tudatosan nem akar gyereket, mivel a jogrendszer kötelezi őt arra, hogy gyerektartást fizessen. Ahogy a nemi betegségek kockázata is növekszik ha nem védekezik. De szerintem a legtöbb férfinak egy afrikai vagy thaiföldi utazás során nem lenne lelkiismeret-furdalása hogy elszórt néhány magvat.

Egy nőnek viszont annál inkább, ha a 9 hónapig benne növekvő kis egyed egy ronda, jelentéktelen kis lúzertől származna, nem pedig egy magas, izmos, sármos, jóképű félistentől.

Ezért kell nekik a jóképű félisten csak a szexre, a romantikus, érzelmes srác pedig arra, hogy segítsen felnevelni az idegen porontyokat, ha már ő megszülte.

2013. aug. 28. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindent az evolúcióval magyaráztok. Csakhogy olvastam én már itt olyat, hogy pl. a normális, rendes férfit otthagyták egy szemét állatért, nagyjából azonos külső mellett. A nőknek elég komoly gond van a fejében. Ugyan mitől lenen alfa meg domináns valaki, csak azért, mert szemét módon bánik más emberekkel?!
2013. aug. 28. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!