Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztése mivel...

A szüzesség elvesztése mivel jár? Görcsölni fog a hasam? Vagy mik lehetnek még?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 23:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet fájni fog, lehet nem, lehet vérezni fogsz, lehet nem..görcsölésről én még nem hallottam
2012. nov. 17. 23:25
 2/13 anonim ***** válasza:

nem a hasad fog görcsölni hanem baromira szétfeszül a p.uncid és szex után kicsit kellemetlen lesz ülni mert lesz ott egy kis seb. kb. mint mikor kicsit belevágsz az ujjadba.

ja meg kicsit megdagadhat, de az másnapra elmúlik

2012. nov. 17. 23:26
 3/13 Hole Hunter ***** válasza:
Leginkább keféléssel, dugással, szeretkezéssel. Görcsölni akkor fog a hasad, ha jó sok babot eszel előtte. :)
2012. nov. 17. 23:31
 4/13 anonim ***** válasza:
utána már jobban igényeled majd a szexet.
2012. nov. 17. 23:34
 5/13 anonim válasza:
hát nem a legjobb :S de utána minden simán fog menni ;)
2012. nov. 17. 23:43
 6/13 anonim válasza:
Jajj milyen elrettentő tapasztalatok... :) Ez mindenkinél más szerintem! Nekem pl egyik sem volt az előbb felsoroltak közül :) Szinte észre sem vettem, csak a szeretkezés után volt egy kis pecsételő vérzés ennyi :) de hidd el ha szerelemből fekszel le valakivel ezek az apró fájdalmak fel sem fognak tűnni :)Persze az is fontos, hogy a partnered gyengéden bánjon veled az elsőnél :)
2012. nov. 20. 09:06
 7/13 anonim válasza:

És nem ártana legalább 16 évesnek lenned.

(a mai fiatalok produktuma alapján erre a korosztályra tudom kalibrálni azt az érzelmi és szellemi színvonalat, amit szükségesnek ítélek meg a szexualitáshoz.)

2012. nov. 20. 15:57
 8/13 anonim válasza:
Ha eszed van, felnőttnek érezheted magad. Csak óvatosan.
2012. nov. 21. 01:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ezek így még kérdések, akkor nem javasolnám még a szexet. Beszélj róla (felnőtt) emberekkel (mondom felnőtt!), meg nézz utána, hogy mi hogyan történik a szervezetedben.
2012. nov. 25. 09:30
 10/13 anonim válasza:
bereped a dobhártyád is koitusz közben.
2012. nov. 25. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!