A szüzesség elvesztése mivel jár? Görcsölni fog a hasam? Vagy mik lehetnek még?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 23:24
1/13 anonim válasza:
Lehet fájni fog, lehet nem, lehet vérezni fogsz, lehet nem..görcsölésről én még nem hallottam
2/13 anonim válasza:
nem a hasad fog görcsölni hanem baromira szétfeszül a p.uncid és szex után kicsit kellemetlen lesz ülni mert lesz ott egy kis seb. kb. mint mikor kicsit belevágsz az ujjadba.
ja meg kicsit megdagadhat, de az másnapra elmúlik
3/13 Hole Hunter válasza:
Leginkább keféléssel, dugással, szeretkezéssel. Görcsölni akkor fog a hasad, ha jó sok babot eszel előtte. :)
4/13 anonim válasza:
utána már jobban igényeled majd a szexet.
5/13 anonim válasza:
hát nem a legjobb :S de utána minden simán fog menni ;)
6/13 anonim válasza:
Jajj milyen elrettentő tapasztalatok... :) Ez mindenkinél más szerintem! Nekem pl egyik sem volt az előbb felsoroltak közül :) Szinte észre sem vettem, csak a szeretkezés után volt egy kis pecsételő vérzés ennyi :) de hidd el ha szerelemből fekszel le valakivel ezek az apró fájdalmak fel sem fognak tűnni :)Persze az is fontos, hogy a partnered gyengéden bánjon veled az elsőnél :)
7/13 anonim válasza:
És nem ártana legalább 16 évesnek lenned.
(a mai fiatalok produktuma alapján erre a korosztályra tudom kalibrálni azt az érzelmi és szellemi színvonalat, amit szükségesnek ítélek meg a szexualitáshoz.)
8/13 anonim válasza:
Ha eszed van, felnőttnek érezheted magad. Csak óvatosan.
9/13 anonim válasza:
Mondjuk ha ezek így még kérdések, akkor nem javasolnám még a szexet. Beszélj róla (felnőtt) emberekkel (mondom felnőtt!), meg nézz utána, hogy mi hogyan történik a szervezetedben.
10/13 anonim válasza:
bereped a dobhártyád is koitusz közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!