Szüzesség elvesztése egy buliban?
Zavar a szüzességem :/..Egy jó szilveszteri buliban jó lenne? Vagy valakinek van jobb ötlete?:D
17/F
Hát ez csodálatos, nulla romantika, megk*rni valami csajt egy buliban és úgy elveszíteni... -.-
De ha akarod, veszítsd el a buliban.
Vagy menj ki a hatosra, ott is vannak önkéntesek...
Vagy a telefonos szolgáltatásokat is igénybe veheted...
De azt tudtad remélem, hogy az első alkalommal nagyon hamar elmegy egy pasi, és akkor a csaj? Mondjuk egy buliban? Ott marad hoppon, vagy mi?
SZerintem kereshetnél vmi aranyos barátnőt.
De ahogy akarod.
Úgy gondolom hogy ez egy fontos téma lehet az életedben, mert 11db kulcsszót adtál meg.
Na, milyen a logikám?:P
Én lány vagyok és egy buliban vesztettem el 2 éve, egy olyan fiuval akit ott ismertem meg. Nem bántam meg, de a körülmények lehettek volna jobbak ( a földön feküdtünk, párnákkal körülvéve másnaposan, fölöttünk meg a barátnőm és a pasija dugtak), de nem bántam meg, hogy azzal a fiuval vesztettem el, mert bár sose jártunk utána is tartottuk a kapcsolatot, sőt dugópajtik lettünk és ku*rvajó barátok :D
L/16
Ne:D:D
Ne kurj meg már ugylányt, h nem szereted. És ha ő beéd szeret? Tönkre fogod tenni az életetét, ha utána nem beszélsz vele.
Tapasztalat. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!