Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan borotváljam le odalent,...

Hogyan borotváljam le odalent, hogy ne patizzon ki?

Figyelt kérdés
15/L , várom a válaszokat ..

2012. nov. 17. 12:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Egy 15 éves lánynak miért kell leborotválnia?
2012. nov. 17. 12:31
 2/16 anonim ***** válasza:
én inkább gyantázást ajánlanám ha csak csupaszra akarod.
2012. nov. 17. 12:32
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

' Egy 15 éves lánynak miért kell leborotválnia?'

Én is borotválom, pedig NEM ÉLEK NEMI ÉLETET! Még barátom sincs.

Ez egy elég buta kérdés volt drága első. De hogy választ adjak rá: a HIGÉNIA MIATT!

El sem tudod képzelni mennyire fájdalmas, amikor megjön és a szőr összetapad hát gondolhatod hogy nem fogom úgy hagyni mert olyan mintha nyúznák a bőrömet. Amúgy én borotválni szoktam aztán bekenem nivea hidratálókrémmel és nem pattog ki.

2012. nov. 17. 12:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó. :)
2012. nov. 17. 12:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek egy hatalmas pofont... Attól még, mert valaki 15 éves, még nem lehet igényes?

Utolsó: Higiénia szempontjából pont hogy ajánlott egy kis szőrt hagyni, mert gond nélkül bejutnak a kórokozók a teljesen borotvált punciba, a szőr pedig felfogja, plusz ha menstruálsz akkor épp érdemes hagyni egy kis szőrt, mert a vér mágnesként vonz baktériumokat. Én akkor szoktam egyedül hagyni hogy megnőjön, mert szőrt bármikor letudok szedni, viszont ha összeszedek valami hüvelyfertőzést, annak nem lesz jó vége.

2012. nov. 17. 13:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Óh, pardon előző válaszoló vagyok. A kérdésre a válasz, hogy használj körömvirágot attól nem fog, plusz ha leborotváltad frissen tegyél rá hintőport. A szőrbenövést nem lehet megakadályozni, csak enyhíteni lehet a fájdalmat és a kipattogzást, de 1-2 ígyis úgyis befog nőni :S
2012. nov. 17. 13:01
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

#5: hatalmas pofon, mert a biosz könyv kimaradt az életedből!

Hogy a viharba fogná fel a szőr a bacikat? Másodsorban éppen könnyebben megtelepszenek a szőr között és onnan jutnak tovább befelé, mert a szőrt nem fogod tudni annyira tisztán tartani.

Pontosan tisztában vagyok mind higiénés, mind egészségügyi oldalról a dologgal, nyugodj meg.

Talán azért reagáltam az első hozzászólásomban úgy, ahogy, mert hasonló korú gyerekeim vannak és én abból a nézőpontból indutam ki, hogy valószínűleg másra asszociálnék, ha a lányomnak lennének olyan problémái, hogy hogyan borotválja a punciját. Majd megérted ezt ...

2012. nov. 17. 13:13
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
Hol lent?
2012. nov. 17. 13:38
 9/16 anonim ***** válasza:
teafaolaj. bármilyen kiütésre csodákra képes.
2012. nov. 17. 14:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Cam008 biztos nem fogják megkérdezni hogy; 'anya,apa leborotválhatom a puncimat?' én mindent elmondok anyunak de azért ebbe nem kértem ki a véleményét.. 3.voltam
2012. nov. 17. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!