Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves szűz lány taszítana...

22 éves szűz lány taszítana vagy vonzana titeket fiúk?

Figyelt kérdés
Örülnétek ha kiderülne a barátnőtökről, vagy inkább megijednétek tőle?

2012. nov. 16. 16:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Még egy egész óra sem telt el. Várj egy kicsit;)
2012. nov. 17. 20:44
 22/24 anonim ***** válasza:
ne reménykedj ;)
2012. nov. 17. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:
82-es, én annyi ribanccal találkoztam már, h nagyon örülnék neked! Persze neked nem lenne gusztusod hozzám, mert kicsi vagyok és csúnya.
2012. nov. 18. 08:34
 24/24 anonim ***** válasza:

szerintem olyan 50-50 arányban lenne a nemtetszős és tetszős. a nőkkel ellentétben a férfiaknak van egy nagy képviselete azok közül, akik nem negatívan állnak hozzá ehhez.

ráadásul mindig a férfiak kezdeményeznek, míg a nők szűzen is elutasítják a szűz férfit, mondván neki tapasztalat kell hogy ne ügyetlenkedjen a másik.

nekem ebből meg a személyes ismereteimből az jön le, hogy általában valami nagy hiba van azoknak a lányoknak a szmeáélyiségükben, akik 20-22 felett nem veszették el a szüzességüket/nem szexeltek semmilyen formában).

ez nem azt jelenti hogy előítéletes vagyok, hanem hogy ismerem a felhozatalt, aminek a következménye az, hogy a szüzesség önmagában nem sokat számít.

2012. nov. 18. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!