Csak nőgyógyász által tudhatom meg h átszakadt e már a szűzhártyám?
csak azért érdekel mert masztizni oké h szoktam volt már amikor kicsit fájdalommal éltem át stb de élveztem
és nemrég van egy barátom akivel már igencsak eljött az ideje h lefeküdjek deh félek h nemtudom elengedni magam mert inkább a fájdalomtól félek
(lehet h ilyet nyitottak már ak bocs de keresésben is kerestem csak majdnem hasonlót találtam)
nem konkrét fájdalom lesz, ettöl ne parázz:)
max csak kellemetlen lesz, viszont ez is kiküszöbölhetö ha a barátod nagyon figyel rád. nekem az elsö 3 volt kicsit kellemetlen, és nem a szüzhártya miatt, hanem mert méretre elég nagy volt, és belül piszkálta a méhszájamat. de ha nem b*ssza be egyböl akkor nem lesz baj. ha nem vagy elég nedves használjatok sikositot, nagyon jó tud lenni ha esetleg fogamzásátlót szedsz, ha nem akkor az óvszeren van annyi... aztán a srác fokozatos legyen, szépen kicsiket menjen bentebb, h ne hirtelen "lepjen meg"
am ne aggódj, kb mindent leirtam ami kellhet:D
remélem találsz hasznost benne:D ja és az elöjáték: az ujjazás naon hasznos mert igy kicsit "tágit" rajtad, és nem lesz ojan fura... :D sok sikert:)
16/L
már ne is haragud utolsó de jó nagy hülyeséget irtál... -.-"
1 ki az a perverz állat akinek van barátnöje és normál ÉLVEZHETŐ szex hejett inkább seggberakja?! szerintem inkább fiúkkal kéne barátkoznia.
2 annál nincs rosszabb érzés, mint mikor tövig bevágja a lompost, nemtom ki hogy van vele de nekem rohattul fájt elsöre mikor hirtelen bentebb ment:S viszont utánna lassitott, és ugy haladt bentebb, és ugy 10000x jobb volt..
3 nem is biztos h átszakad a szüzhártyája, van akinek élete végéig ottmarad, mert annyira rugalmas, vagy annyira nagy nyilás van rajta h befér rajta...a szüzhártya nem egy papirlap amit csak ugy átdöfhetsz a kis ujjaddal... -.-" nem oszt nem szoroz h ottvan e még, nem attól lesz jó vagy rossz az elsö. ha elkapkodják, és hirtelen fájdalmat okoz a partnered már a legelsönél is, az egy életre elveheti a kedved.
legközelebb ne irj ien értelmes dolgokat!!!!! :S
az elötted lévö voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!