Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megbánnám szerintetek?

Megbánnám szerintetek?

Figyelt kérdés

Pár napja facebookon rám írt egy 30 év körüli pasi, hogy lenne-e edvem vele találkozni meg ilyenek. Erre nem válaszoltam neki. Azt akarja és én is szeretném elveszíteni de nem tudom, hogy megbánnám-e vagy sem. Ismerem a pasit látásból és nyáron meg régebben élőben is beszéltünk már egy párszor.

16/L

2012. nov. 11. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
A pedofil köcsög.Ne engedd neki!
2012. nov. 11. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hidd el megbánnád. Alapból kb 14 évvel idősebb nálad, inkább várj míg találsz egy olyat aki megérdemli hogy vele veszítsd el. 19L
2012. nov. 11. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért feküdnél le vele, hogy elveszítsd a szüzességed? Legyen eszed, gondolkozz picit!
2012. nov. 11. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Mi a fenéért akarjátok 15-16 évesen minden áron elveszíteni a szüzességeteket mind1, h kivel alapon?!?!?!Főleg te egy 30 éves pedofil f*sszal?! Miért nem tudtok várni a szerelemre?! Kérdezd meg anyucit és apucit, h szerinte mit tegyél! Ja, h nem mered mert félsz, h 2 pofon lesz a vége?! Lehet, h az is hiányzik neked!
2012. nov. 11. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
jézusom. ne.... tuti megbánnád
2012. nov. 11. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagy felelőtlenség és butaság lenne a részedről.Eleve 30 éves felnőtt férfi te meg egy 16 éves fejlődésben lévő gyerek vagy mégis mit gondolsz mit akar tőled? Nehogy már azért,mert most ez a menő,meg mert az osztálytársaid bagzanak,mint a nyulak ne akarj már vele szexelni,várj még megtalálod a szerelmet majd pár év múlva mikor már értékelni is fogod és elég érett leszel hozzá.
2012. nov. 11. 16:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel, akkor én is rád írhatnék, hogy feküdj le velem és még korba is jól kijönnénk 18 vagyok, és pluszba még meg se bánnád, mert komoly kapcsolatot akarnék.
2012. nov. 11. 17:12
 8/12 anonim ***** válasza:
baromság, ne tedd!
2012. nov. 11. 18:48
 9/12 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg a szüleidet! ha szerencséd van egy akkora pofont kapsz visszakézből hogy nem kell ilyeneken gondolkoznod... :)
2012. nov. 12. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is megdugnálak.
2012. nov. 12. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!