Megbánnám szerintetek?
Figyelt kérdés
Pár napja facebookon rám írt egy 30 év körüli pasi, hogy lenne-e edvem vele találkozni meg ilyenek. Erre nem válaszoltam neki. Azt akarja és én is szeretném elveszíteni de nem tudom, hogy megbánnám-e vagy sem. Ismerem a pasit látásból és nyáron meg régebben élőben is beszéltünk már egy párszor.
16/L
2012. nov. 11. 15:40
1/12 anonim válasza:
A pedofil köcsög.Ne engedd neki!
2/12 anonim válasza:
szerintem hidd el megbánnád. Alapból kb 14 évvel idősebb nálad, inkább várj míg találsz egy olyat aki megérdemli hogy vele veszítsd el. 19L
3/12 anonim válasza:
Csak azért feküdnél le vele, hogy elveszítsd a szüzességed? Legyen eszed, gondolkozz picit!
4/12 anonim válasza:
Mi a fenéért akarjátok 15-16 évesen minden áron elveszíteni a szüzességeteket mind1, h kivel alapon?!?!?!Főleg te egy 30 éves pedofil f*sszal?! Miért nem tudtok várni a szerelemre?! Kérdezd meg anyucit és apucit, h szerinte mit tegyél! Ja, h nem mered mert félsz, h 2 pofon lesz a vége?! Lehet, h az is hiányzik neked!
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez nagy felelőtlenség és butaság lenne a részedről.Eleve 30 éves felnőtt férfi te meg egy 16 éves fejlődésben lévő gyerek vagy mégis mit gondolsz mit akar tőled? Nehogy már azért,mert most ez a menő,meg mert az osztálytársaid bagzanak,mint a nyulak ne akarj már vele szexelni,várj még megtalálod a szerelmet majd pár év múlva mikor már értékelni is fogod és elég érett leszel hozzá.
7/12 anonim válasza:
Ennyi erővel, akkor én is rád írhatnék, hogy feküdj le velem és még korba is jól kijönnénk 18 vagyok, és pluszba még meg se bánnád, mert komoly kapcsolatot akarnék.
9/12 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg a szüleidet! ha szerencséd van egy akkora pofont kapsz visszakézből hogy nem kell ilyeneken gondolkoznod... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!