Mit gondoltok olyan pasikról, akik szüzek, jóképűek, és nem beszélnek túl sokat?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 17:06
11/14 anonim válasza:
azt hogy meleg.. :D nekem spec.ez volt az első ami beugrott.. :DD
12/14 anonim válasza:
Szeretem, ha egy pasi szűz. Azt meg pláne, ha jóképű. De mire jó ha nem beszél sokat? Nincs téma, akkor ültok egymás mellet és nézitek a foldet?
Szerintem az a jó ha egy pasi beszédes. Vicces-humoros.
13/14 anonim válasza:
12-es hozzászóló, én pontosan ilyen vagyok, mármint a környezetem szerint jóképű vagyok, személy szerint pedig vicces, humoros, szórakoztató, lehet velem beszélgetni akármiről, még a tabukról is nyugodtan. Igaz, hogy 17 vagyok, és szűz, de hát nincs a homlokomra írva, az igazság az, hogy kevés olyan lány van a környezetemben, akit érdemesnek tartanék arra, hogy lefeküdjek vele. Nem mintha olyan nagyra tartanám magamat, csak divatlotyókkal nem akarok lefeküdni, mert másnap regged azonnal dobnának egy kigyúrt, szteroidozott, érzelmileg nulla állat miatt, és így tovább, amíg ki nem égnek. De én szeretni szeretnék, nem pedig csak érzelemmentesen b*szni.
14/14 anonim válasza:
azt, hogy ilyen pasi nem létezik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!