Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnám élvezni az...

Hogyan tudnám élvezni az ujjazást?

Figyelt kérdés
A pasim élvezettel ujjaz de nem érzek sok mindent.Amikor én gyorsabban csinálom akkor ő le áll és élvezi.Még szűz vagyok és ilyenekbe még nincs tapasztalatom.hasznos tanácsoknak örülnék.Köszönöm.
2009. aug. 13. 11:33
 1/9 anonim válasza:
Én megmutatam a pasimnak hogy hogyan csinálja ugy hogy én élvezzem,azóta nagyon jó. :) próbáld megmutatni neki. A másik megoldás az lene hogy ne egyszerre csináljátok. Ugy értem hogy légy kicsit önzőbb. Ha ő ujjaz te ne verd neki élvezd ki,majd amikor ő befejezte az ujjazásod ak te jösz. :) nálam ez bevált. :) sok sikert
2009. aug. 13. 12:35
 2/9 A kérdező kommentje:
és csak meg montad neki hogy ne egyszerre csináljátok hanem egymás után? É hogy fogadta?amúgy meg köszönöm.
2009. aug. 13. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
egyet értek az első válaszolóval:) nálunk is ígyvan a pasimmal. nem fog megharagudni hidd el mert ígyis úgyis megkapja az élvezetet:D;)
2009. aug. 13. 13:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Jól van meg győztetek ki próbáljuk Köszönöm a válaszokat
2009. aug. 13. 13:15
 5/9 anonim válasza:
Én csak benyultam a nadrágjába és amikor ö is az enyémbe én kihuztam a kezem,kérdezte mi a baj én mondtam hogy semmi,csak fojtasd és enyi volt. Aztán megfogtam a kezét amikor ujazott és megmutatam neki hogy hogyan csinálja ugy hogy élvezzem. :)
2009. aug. 13. 17:21
 6/9 anonim válasza:
Én vok az elsö és ez a válasz fölöti válaszadó.ck mondom :)
2009. aug. 13. 17:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válasz adok válaszát Még szűz vagyok és ő az első pasim akivel a csókon kívül mást is csinálunk Nem olyan rég kezdtük csinálni a kézzel való ingerlést és kielégítést és még nincs tapasztalatom
2009. aug. 13. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi a barátommal soha nem csináltuk egyszerre a dolgokat, nem tudtunk egyszerre ellazulni és élvezni meg odafigyelni arra hogy a másiknak jól csináljuk. :)

Egyébként én nem vagyok szűz és volt amikor én sem éreztem semmi különös érzést ujjazás közben, de a barátom megtanulta hogyan kell jól csinálni és azóta nagyon élvezem. :)

2009. aug. 14. 13:46
 9/9 anonim válasza:
hmm... mi próbáltuk egyszerre... és nekem jó volt... az,hogy közben simogathattam... láttam, hogy hogyan élvezi (mondjuk én előtte egyszer már elmentem... és mikor a Páromra került a sor, mondta, hogy ő úgy szeretné, hogy közben simogat... és hát ez lett belőle)
2009. aug. 18. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!