Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűk vagyok, ha három ujjam...

Szűk vagyok, ha három ujjam lezserül bemegy a hüvelyembe?

Figyelt kérdés
kb. két hónapja próbálom tágítgatni magam, hogy az első szex megtörténhessen. Először csak egy ujjam ment be, de most már háromnál, sőt néha négynél is tartok. De mégis iszonyúan félek, h nagyon fog fájni. Pedig már 27 éves vagyok. Állandó partnerem van, már kísérleteztünk is a behatolással, de nagyon fájt, s így abbahagytuk. Így maradt az, hogy én tágítgatom magam a következő alkalomig, h ne bénázzam el ismét :) Még egy vibrátort is beszereztem magamnak. Online rendeltem meg, 2-3 cm-et, de ez, hogy nézem megvan négy és fél is, amit megkaptam, igaz, h valami rugalmas anyagból van, szóval amikor összeszorítom az ujjaim között, akkor kisebbnek tűnik. Talán így, összeszorított állapotban értik a gyártók a 3 cm-t, vagy átvertek?
2012. nov. 7. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
A hüvely alkalmazkodik a behatoló pénisz méretéhez (vastagságához), így mindkettőtöknek megfelelő érzés fog lenni, ettől nem kell félned! Tágítani nem kell, és nem is tudod.
2012. nov. 7. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
... hát, csak lehet tágítani, mert, mint sokan írják, az első néhány alkalom még fáj a szexnél, de utána már élvezi mindkét fél, mert a hüvely hozzászokott a tágításhoz :) Egyébként, ezt a vastag vibrátort sem tudom feldugni magamnak, úgy feszül, h majd be pisilek, szóval ahhoz sem alkalmazkodik a hüvelyem. Lehet, hogy elmeszesedett??
2012. nov. 7. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Komolyan 27 vagy??? Szivatsz ugye??
2012. nov. 7. 17:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szivatok én senkit. Vallásos meggyőződésből vártam eddig. S akivel a dolog(remélhetőleg) meg fog történni, az két hónap múlva a férjem lesz. Már a polgári esküvőnk megvolt, s következik az egyházi.
2012. nov. 7. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
(No igy mé inkább kamusnak tünik a dolog. Ha annyira vallásos vagy, a templomi esküvöt tartanád érvényesnek aszexuális élethez.) De ettöl függetlenül: Nem a tágitgatás a lényeg. Inkább elsö fokon az ellazulás, hogy nem parázol a szextöl, a behatolástol. Leginkább az izgalom a fontos. Ha kellöen fel tud izgatni a partnered,akkor kitágulsz csak ugy magadtol. Felkészül a tested ( a pi-ád) a befogadásra. Benedvesedik és kitágul.
2012. nov. 7. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Elég gáz,akármilyen a vallásod is,hogy nem vagy tisztában a saját testeddel ennyi idősen! Nézz utána a neten ha már főiskolát végeztél :)
2012. nov. 7. 17:40
 7/9 anonim válasza:
100%
Vallásos meggyőződés... és a nemi életedet egy weboldalon kitárgyalni azt nem tiltja? Heh? XDDD
2012. nov. 7. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
az első mindenkinek fáj. De csak a legelső nyomás. Utána már nagyon jó. És rájössz hogy szuper és elkezded egyre gyakrabban csinálni és úúúúú de jó. Aztán elmész egy koncertre és a végén két Pasi egyszerre megbasz egy hordozható budiban. Szuper érzés ám. Javaslom hogy azonnal veszítsd el
2012. nov. 7. 19:24
 9/9 anonim válasza:
42%

Hát nem tudom...olyn mamlasz fajta lehet a pasid...jó választás, összeilletek...

Még hogy vallásos...a szűk muff a legjobb, csak értő pasi kell hozzá...a tágított az már nem jó, mert lecserél...bááár...két balfék...

2012. nov. 22. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!