Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek jó ötlet lenne a...

Szerintetek jó ötlet lenne a zene ilyenkor, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, a barátommal tervezzük, hogy lefekszünk egymással, én arra gondoltam, hogy minél jobban sikerüljön ellazulnom, betennék egy ütős kis számot CD lejátszóra, amolyan "Veszítsd el a fejed" félét, van egy kedvenc számom ami nagyon felizgat (ilyen felnyögések, hörgések vannak benne és pont erről is szól) és amúgy is nagyon zenebuz@ vagyok, szóval ha menne valami jó kis rock a lejátszóban, ami elég hangos, hogy elnyomja az esetleges hangokat közöttünk, jó ötlet lenne így elveszíteni a szüzességem, vagy inkább első alkalomkor ne legyen semmi zaj, hogy ne zavarjon minket. Ti szerintetek?
2012. nov. 6. 09:46
 1/6 A kérdező kommentje:
...ja és 18/L
2012. nov. 6. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen hangokat akarsz elnyomni? A nyögéseket, zihálásokat? Azt nem érdemes elnyomni. :) Én személy szerint nem szoktam zenére szexelni, de sokan szeretik. Ha beteszel zenét, csak halk legyen szerintem, lehet, hogy segít ellazulni. Egyébként jótanács, hogy ne várj túúúúl sokat az első szextől, mert akkor csalódás lesz! Jó szórakozást! :) 30/L
2012. nov. 6. 09:50
 3/6 anonim válasza:
19%
Még valami normális, romantikus zene oké, de rock, pfffúj! A pasiddal akarsz szexelni, vagy valami sátánista szertartás lesz ez? Amúgy ahogy te gondolod...
2012. nov. 6. 09:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, igen azokat a hangokat, mert a házunkban történne a dolog és nem akarom, hogy anyámék tudják...! :) és sajnos igen, tudom az első nem lesz túl egetrengetően jó, de a zenére is azért gondoltam, hogy talán könnyebben ellazulok majd. Köszönöm a segítségedet!

2.válaszadó! ezt a hülyeséget meg honnan szedted? A rock nem sátánista, jó van olyan is, de nem kéne általánosítani, te állat!

2012. nov. 6. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Jajj ne haragudj, az nem jutott eszembe, hogy szülői házban fog történni. Én az elsőt úgy alakítottam, hogy üres házban történjen meg. Szerintem érdemes lenne nektek is úgy alakítani, mert a görcsölés azon, hogy valaki meg fog hallani, elveszi a romantikát. Elsőre egyébként nem lesztek hangosak, ebben szinte biztos vagyok. :)
2012. nov. 6. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz amit akarsz. Ha zene akkor zene. Nem azzal van baj hanem azzal, hogy a tökéletességre hajtasz és nem az érzésekre.
2012. nov. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!