Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Maszturbálásról, hogy lehet...

Maszturbálásról, hogy lehet leszokni, mert nem sikerül?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 18:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Vágd le:D
2012. nov. 5. 18:28
 12/21 anonim ***** válasza:
10%

Anyád is szerinted hogy lett terhes veled? Hát nem szűzen, hanem bizony jól megrakták őt is, és gondolom nem az az egyszeri alkalom volt:D

Szóval ha ő élvezte akkor te is élvezheted, a kereszténység meg egy elavult eszme amit régen még megetettek a birkákkal, de manapság szerencsére egyre csökken a követők száma a fiatalabb generációk körében.

2012. nov. 5. 18:32
 13/21 A kérdező kommentje:
A tiédet vágom mindjárt le.Létszi normàlis választ csak akkor jár a zöldkèz.
2012. nov. 5. 18:32
 14/21 anonim válasza:
35%
Te csak ne vágjál semmit 14évesen, 11válasz közül 1et kell kiszúrnod. És egyébként légyszi, nem létszi
2012. nov. 5. 18:33
 15/21 anonim ***** válasza:

En 14eves korom ota csinalom, volt amikor minden nap. Nem volt ritka ha napi 2szer is. Azota van csajom, es nincs ra szükseg, mert szexelek vele amikor van kedvem.

De semmi bajom nincs attol, hogy maszturbältam.

A kisbabäk,akik 1-3 evesek, is nyulkalnak a nemi szervükhöz, mert erzik hogy az kellemes. Szerinted mar 1-3 evesen bünt követünk el ?

Ez baromsäg. A tanarod es meg edesanyad is ugyan ugy csinalja/csinalta.

Ez a termeszet es az erö rendje :)

2012. nov. 5. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:

nekem is azt mondták, hogy bűn általánosba hittan órán.. azonban nálunk úgy volt, hogy 18 év felett, legalábbis így emlékszem :D hja és én is vallásos vagyok, még is csinálom :) Isten tudja, hogy jó ember vagy b*szki ne fossá :D amúgy meg ezt szerintem kajak nem írták bele a lelkitükörbe xdd milyen hülyén festene ott.. "önkielégítés" áh nem tudom elképzelni :D

18/f

2012. nov. 5. 21:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Most már úgyis a pokol tüzén égsz el, akkor nem mindegy hogy abbahagyod vagy sem?:D
2012. nov. 5. 23:25
 18/21 anonim ***** válasza:

A maszturbálás NEM BŰN! Na figyelj! Ha minden dolog mögé így bekkukkantanánk, a vallás szerint minden dolog bűn lenne. Tegyük fel, van egy csinos nő, egy szép, dekoratív ruhában. A férfi megy az utcán, ránéz, aztán hazatérve maszturbál eggyet, miközben a csinos nőre gondol.

Tehát, bűnös a férfi, mert masztizott.

Bűnös a nő, mert a dekoratív ruhájával magára hívta a figyelmet. (az iszlám nők e-miatt hordanak csadort)

Bűnös az eladó, aki eladta ezt a ruhát.

Bűnös a varrónő, aki megvarrta a ruhát.

Szóval, tudom, ez sarkítás de értitek a lényeget remélem! NEM BŰN! Ha leszoksz róla, a szexuális életednek lőttek? Ezt akarod? A szüleidet küldd el Arábiába, mert ha ilyet kérnek, az undorító! + a Biblia sem tiltsa..!!!

2012. nov. 6. 16:37
 19/21 anonim válasza:

Nagyon jól teszed, hogy le akarsz szokni, ne add fel!

Ami segít ebben:

sport, mozgás, fizikai elfáradás,

hobbi, ami leköt, érdekel, bele tudsz feledkezni,

megfelelő társaság,

ha még a gondolatnál eltereled a saját figyelmedet más irányba, mielőtt tetté válna (pl. a fentiekkel)

ezt is érdemes elolvasni:

[link]

Remélem, tudtam segíteni.

2012. nov. 9. 20:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Fuh utolsó -.-"

B@rom! Kérdező...ha nem akarsz ócska szexuális életet. NE SZOKJ LE!

2012. nov. 10. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!