27éves lánynak szűznek lenni normális?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 00:09
12/19 anonim válasza:
normális, miért ne lenne az? jobb így mintha vége lett volna a kapcsolatnak úgy h már nem szűz
13/19 anonim válasza:
Még ha nem lett volna, aki megdugja, akkor megérteném. Már egy kicsit szókimondóan fogalmazva, na. De több évig tartó párkapcsolattal sem? És miért? Talán ez ilyen vallási kérdés nála, és nem akar a házasság előtt szexelni?...
14/19 anonim válasza:
Az fasza,ha egy év alatt nem sikerült meglékelnie a párkapcsoaltos faszijának. Ez inkább az abnormális, de nem a lány részéről.
15/19 anonim válasza:
Ha volt párkapcsolata is, akkor nyilván vallási okokból szűz. Az is marad, amíg be nem kötik a fejét. Na, így is jöhet? :)
16/19 anonim válasza:
még a 22 talán.. de 27? nekem ez nem normális, pedig nem szoktam leszólni másokat, de ez akkor is fura.. mit csinált ez egész fiatalkorában????
17/19 anonim válasza:
Szerintem normális, nincs ezzel semmi gond. Egyébként én is ennyi idős vagyok és szűz. Na és?
18/19 anonim válasza:
én 21, de nem akarok idáig eljutni..
19/19 tabaki válasza:
Hm, az a bizonyos párkapcsolat... na, az furcsa. Egyébként viszont sokféle okból alakulhatott így -- ha lány is szabadulna a szüzességétől, tégy róla, hogy ne tartson tovább. Azért érdemes tisztázni, hogy valóban nincs-e valami lelki vagy vallási ok a háttérben, mert akkor számíthatsz rá, hogy sosem lesz teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!