Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok! Egy ilyen pasiról mit...

Csajok! Egy ilyen pasiról mit gondoltok? Mekkora esélye lenne nálatok?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy 18 éves szűz fiú.

Nem valami társasági lény mert rengeteget van otthon és úgy él mint egy robot állandóan csak eddz a teremben és kajál hogy a többiek tiszteljék de ezt nem tudja elérni mivela külselye ellenére egy tipikus lúzer akit állandóan csak kinevetnek meg nem iszik alkoholt nem jár bulizni. Nagyon kevés barátja van és csaj kb egysem szóval nem tud megszólalni sem ha egy csaj van a közelében. És már azon gondolkodik h. inkább prostihoz megy hogy túlessen rajta mert állandóan ez lebeg a szemei előtt stb...

2012. nov. 2. 16:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"egyetértek a 3.-sal...szerintem sem pasi az akinek nincs önbizalma és nem is határozott. Egy pasi merjen odamenni lányhoz és dumálni vele. Ha jó dumája van egy pasinak, akkor akármelyik lányt be tudja cserkészni"

Ez azért nem fekete vagy fehér. Ha valaki nekem nem tetszik, ledumálhatja a csillagokat az égről is.

Na meg, nőnek talán nő, akinek nincs önbizalma?

Tapasztalataim szerint az olyan elől menekülnek a fiúk, mert állandóan nyafog.

2012. nov. 2. 17:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Igazatok van csak kellenének barátok h. változni tudjak h. elhívjanak ide-oda meg ilyenek. Egyszerűen nem tudom milyen kikapcsolódni.
2012. nov. 2. 17:22
 13/22 anonim ***** válasza:

felnőszz majd, én is voltam így igaz kb 16 évesen.

majd jön egy lány, akibe belesel, feladsz érte szinte mindent, majd jól összetöri a szived, és tartasz majd ugyanitt ahol most...az élet egy örök körforgás sose feledd!

2012. nov. 2. 17:31
 14/22 anonim válasza:
Merrefelé laksz :)?
2012. nov. 2. 17:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Szia! győri srác vagyok
2012. nov. 2. 17:40
 16/22 anonim válasza:
Szerintem azzal a "nagyon kevés baráttal" kéne először kezdenie valamit. Az, hogy nem iszik alkoholt, nagyon becsülendő dolog, de ez ne fogja vissza attól, hogy a barátaival beüljön valahová. Ugyanis ha tényleg barátok, nem fogják kinevetni. De akár az edzőteremben is lehet haverkodni szerintem. Aztán ha már több időt tölt társaságban, ott úgyis akarva-akaratlanul adódik a csajok jelenléte is, és már egy idő után meg fog tudni szólalni előttük is. Nah, ha ez mind megtörtént, utána már biztos könnyebben fog menni az ismerkedés. Szerintem nem kell rögtön fejest ugrani a mély vízbe, és ne aggódjon annyira ezen a szüzesség-elvesztése dolgon. Személy szerint, engem nem érdekelne, hogy szűz, ha szimpatikus, el tudunk dumálni, és működik a kémia is. :) 22/L
2012. nov. 2. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok lány, de szerintem ez tök nyomorék hozzáállás. Saját tapasztalatból tudom,hogy hiába edzel, ha belül nem rakod rendbe magad, akkor nem fog plusz önbizalmat adni.

Félreértés ne essék, én imádok edzeni, jó is vagyok benne, a legjobb érzés, amikor kijövök a teremből, és érzem, hogy enyém az egész világ, és bárkit leküldök, ha úgy van :D De én pont nem azért edzek, hogy ki mit hisz rólam, hanem azért, mert szeretek edzeni, és leszarom ki mit gondol :D

Legyél te is laza, és fogd fel, hogy minden ember tök olyan, mint te, senki sem több, senki nem szarik aranyat, stb. Legyél magabiztos, humoros, jófej, közvetlen, és ne csajozni akarj. Témázz, ismerkedj, ilyesmi, de ne görcsölj, és ne hidd el magadról, hogy lúzer vagy...

2012. nov. 2. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja és igyál néha, mert tökre jó kiereszteni a gőzt, és még önbizalmat is ad :D
2012. nov. 2. 20:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Sok minden igaz rám amit írtál de én pozitívabban állok hozzá meg tok dumálni a lányokkal, igaz nem fosom a szót de elvagyok. :) Ha lúzer alatt azt érted hogy nem vagy a középpontba meg néha kiröhögnek akkor én is az lennék (?)
2012. nov. 2. 20:59
 20/22 anonim ***** válasza:

" tegnap 20:03"

Önbizalmat az ad igazábol ha valamiben sikeres vagy.Na már most ha eddig csak elutasitást kaptal mitol lenne onbizalmad?(max annyi onbizalmad lehet hogy merj odamenni de az még elég kevés)

2012. nov. 3. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!