Csajok! Egy ilyen pasiról mit gondoltok? Mekkora esélye lenne nálatok?
Szóval adott egy 18 éves szűz fiú.
Nem valami társasági lény mert rengeteget van otthon és úgy él mint egy robot állandóan csak eddz a teremben és kajál hogy a többiek tiszteljék de ezt nem tudja elérni mivela külselye ellenére egy tipikus lúzer akit állandóan csak kinevetnek meg nem iszik alkoholt nem jár bulizni. Nagyon kevés barátja van és csaj kb egysem szóval nem tud megszólalni sem ha egy csaj van a közelében. És már azon gondolkodik h. inkább prostihoz megy hogy túlessen rajta mert állandóan ez lebeg a szemei előtt stb...
Ennyire beszari azért ne legyél, először is ne E/3-ba, hanem E/1-be beszélj. Másodszor az alkohollal csak jobban jársz, ha nem iszod, az egy előnyös tulajdonság. Test nem jelent semmit, belső a lényeg. Prostiktól nem kapsz semmit, csak pár hét ücsörgést a nemi gondozóban.
Nem rég szakítottam a barátommal, ha jó fej vagy és nem leszel nyuszi, akkor elveszem a szüzességed szívesen!
21L
Azt gondolom, hogy nagyon buta.És így nem is lesz barátnője.
21/L
Hát haver nekünk csak a pristik maradtak, de legalább törzsvendégek leszünk :-(
Én sokkal nagyobb " selejt" vagyok mint te. 23 vagyok és még csak soha egy csók sem jött össze. A munkahelyemen találkozom nőkkel , de mégcsak rámse néznek.. pedíg annyira azért nem vagyok ronda.
Még fél év és 24 leszek, addíg van idő rendes nőre, de nemkezdem a 24 et is szűzen. Nemhiszem , hogy ezalatt valami összejön , de talán. Azis jobblenne ha csak valaki egyszer szánalomból mint egy prosti, ha olyan lesz mint az előző 23 év akkor készíthetem a pénzt.
Mielött azthiszed mindíg ilyen pesszimista voltam, nem. Sokszor pofáraejtettek, és csak szórakoztak velem.
De ahogy múlik az idő, úgy a remény is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!