Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudok fizikailag is...

Miért nem tudok fizikailag is közel kerülni egy fiúhoz?

Figyelt kérdés
Huszonéves lány vagyok, szeretek ismerkedni és könnyen is megy egészen addig amíg el nem jutunk a bármilyen formájú testi érintkezéshez. Ez egyszerűen nem megy nekem, teljesen bepánikolok. Nagyon félek, de nem tudom mitől. És így minden alakuló kapcsolatot elrontok:( Mit tehetnék ezzel?

2012. okt. 31. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

keress kicsit félénkebb fiúkat, ők nem rohannának ennyire.

Azt viszont furcsa hallani, hogy még nem voltál senkivel, és ez lehetetlennek tűnik. Ebből arra következtetek hogy nagyon szép vagy. Valóban?

Az nem lehetséges hogy aszexuális vagy? Őket nem érdekli semmi testiség, meg szexszel kapcsolatos dolog.

Nem sértődsz meg esetleg olyan bókon hogy formásak az idomaid?

Esetleg az nem lehetséges hogy leszbi vagy? Vagy talán nincs a stílusoddal baj? Esetleg beképzelt vagy talán?

Hány éves vagy? 21-22 körül lehetsz írásod alapján

Mondjuk ha szeretsz ismerkedni és könnyen is megy, akkor ne várd a pasitól hogy heteket várjon az első csókig.

Azért kérdezek ennyit hogy kiderítsem mi lehet az oka.

2012. nov. 19. 01:37
 12/16 anonim ***** válasza:

én is így vagyok de nekem volt már barátom és vele szexeltem

viszont nagyon bíztam benne meg szerettem és teljesen váratlanul elhagyott másért :S

és azóta nem tudok eljutni más pasival sehova, ha megcsókol valaki többedik randin attól is kiráz a hideg vagy ha megfogja a kezemet

de szerintem azért is vagyok ilyen mert nálunk a családba senki nem érint meg senkit, apu sem anyut soha, vagyis előttem nem

és ezt szoktam meg

nem lehet hogy nálatok is így volt, hogy kiskorodban sem ölelgettek meg ilyenek?

és akkor persze hogy új hogy van valaki aki meg hirtelen ezt elvárja meg folyton csinálná

és nehéz megszokni

2012. nov. 19. 02:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolónak igaza van abban, hogy a családnak is lehet ebben szerepe. Pl. nekem azóta vannak bizalmi problémáim, mióta elváltak a szüleim.

Én javasolnám, hogy menj el pszichológushoz, vagy akár szexológushoz. 21/L

2012. nov. 19. 08:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsaitokat!

Reagálok néhányra.

Elmondanám én az illetőnek, akivel ismerkedek, hogy nehezen megy nekem ez a dolog, de azért nem egyből, amint találkoztunk. Ahhoz azért nekem kell, hogy valamennyire ismerjem. Különben nem hozok szóba ilyesmit. Azt meg sokan nem várják meg hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz:(

Én csak spontán szoktam ismerkedni, direktbe nem vagyok rajta a dolgon.

Gyerekkoromban nem ért semmilyen ilyen típusú sérelem.

Nem vagyok aszexuális, nagyon is érdekel a szex. Leszbi sem vagyok.

Nem sértődöm meg, ha olyan bókokat mondanak, de zavarba jövök.

Hogy mennyire vagyok szép meg beképzelt azt én most nem szeretném megítélni, amúgy is viszonyítás kérdése:P

Egy nagyon kicsit több vagyok mint 22 éves.

A szüleim már régóta nem szeretik egymást:( Viszont nem váltak el.

2012. nov. 19. 21:30
 15/16 anonim válasza:
Neked egy fiú barát kellene akivel lazábban lehet kezelni a dolgokat, és ha vágysz rá csak akkor ölel meg vagy ad puszit meg ilyenek ;)
2012. nov. 20. 00:54
 16/16 anonim ***** válasza:

"Azt meg sokan nem várják meg hogy kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz:( "

itt a gond. persze ez mindenkinek más, de ha első randin le akar smárolni valaki, te meg nem bízol meg másokban csak pl 5 randi után, akkor az első randin meg kell mondani, hogy ez nálad nem így megy, ne próbálkozzon. nyilván ha valakihez közel tudsz kerülni annak az az oka, hogy nem nyomult rád, és ki tudott alakítani veled egy lelki kapcsolatot. ekkor meg már lehet, hogy szükségtelen is a dolog.

nem időhöz kell kötni ezt, hanem alkalomhoz. ha nyomulni akar, akkor le kell állítani, ha meg van olyan lelki kapcsolat köztetek, hogy erről beszéltek, akkor elmondod.

2012. nov. 20. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!