Miért nem tudok fizikailag is közel kerülni egy fiúhoz?
még szűz vagy?
legközelebb mond ezt el a jelöltnek,és szépen lassan, fokozatosan haladjatok
csak egy kis simogatás, nem is kell intim részen először, aztán így sorban, és nem kell mindent megvalósítani egy este alatt
én se szeretem ha a kezem fogdossák, nem vagyok én se az a nagy tapis, csak kapcsolatban persze :)
átérzem, hát mond ki, és akkor a fiú se érti félre
mármint ha pl. elhúzod a kezed, akkor mond meg, h azért mert te ezt nem szereted, de tedd hozzá, h szimpatikus neked, szóval akkor valami mással biztasd, mondjuk egy mosollyal, v azzal, h mondod, mert ez így félreérthető, és tényleg nem jutsz egyről a kettőre
Kérd meg egy barátodat, hogy masszírozzon(nem erotikus) meg.
Próbálj ellazulni közben. Figyeld magad, hogy milyen érintések aggasztanak és miért?! Talán segít megérteni a dolgot...
Több türelem kell hozzád, mint egy átlagos lányhoz. Ezzel nincs is gond, akit tényleg érdekelsz, az megérti ezt. Mondom ezt férfi létemre, engem pl. nem zavarna, ha tényleg tetszenél. De ezzel feltételezem azt, hogy tudomásom van róla, hogy ilyen problémáid vannak.
Viszont egy férfi, ha nem tud arról, hogy ez neked ilyen problémáid vannak, azt veszi le ebből, hogy nem jön be neked, és azért nem lehet hozzád közeledni, szóval ő lesz az, aki többet nem megy el a randira.
Szóval szerintem nyugodtan randizgass, csak lehetőleg add tudtára az illetőnek, hogy mi merre hány méter. Magyarul, ha tetszik, meg szimpatikus, akkor mondd meg ezt neki, csak magyarázd el, hogy neked van ilyen problémád, oszt' kész.
ez szerintem érthető dolog. egyszerűen időre van szükséged, és a mai fiúk nem szeretnek várni.
manapság az a normális ha már a 3. randin szex van, 4 hónapig jártok, utána meg új préda.
jobb is ha az ilyen fiúkkal nem találkozol többet.
ne azon agyalj hogy te rontod el, mert ha engednél akkor csak szextárgy lenné, semmi több. boldogabb nem leszel tőle, ami kényszer, az nem okoz örömöt.
ismerkedj továbbra is, sokkal több fiúval, és csak azokat engedd közel akikkel jól érzed magad és kevésbé a testi dolgokra hajt.
"elhúzod a kezed, akkor mond meg, h azért mert te ezt nem szereted, de tedd hozzá, h szimpatikus neked, "
én ezt nem ajánlanám, mert a ez egy fiúnak azt jelenti hogy akarsz tőle valamit, csak játszod az agyad (kéreted magad).
"Vagy ha mégis, akkor mond meg neki őszintén, hogy lassabb tempót szeretnél. Ha tényleg érdekled, megérti, ha nem, akkor húzzon el. 21/L"
szerintem is ez a jó megoldás
sőt, általában aki már elsőre is túl hamar kezdi a dolgot, nem is érdemes vele foglalkozni, mert sokkal érzékibb ember mint te. (fontosabb neki a szex)
"Szóval szerintem nyugodtan randizgass, csak lehetőleg add tudtára az illetőnek, hogy mi merre hány méter."
ez is jó ötlet, ha előre szólsz, hogy milyen vagy, akkor nem kezdődik fölösleges kör.
bár szerintem értelmes ember nem kezd el idegeneket tapizni, mert tudja hogy nem mindenki nyitott rá.
a baj az lehet hogy előtte sem beszélgettek eleget, mielőtt találkoztok, ha neten ismerted meg. vagy ha valahol máshol, akkor is előbb meg kell ismerni, és éreztetni valamint kimondani is szükséges, hogy te nem vagy könnyen közeledő ember.
egyébként hol szoktál ismerkedni és milyen szempontok szerint?
"
Viszont egy férfi, ha nem tud arról, hogy ez neked ilyen problémáid vannak, azt veszi le ebből, hogy nem jön be neked, és azért nem lehet hozzád közeledni, szóval ő lesz az, aki többet nem megy el a randira. "
Nagyon okos dolgot mondtál,ment a zöld kéz.
"Nagyon félek, de nem tudom mitől. "
Ezt érzem kulcsmondatnak. Ha indokolatlan és erős félelem kerít hatalmába, akkor ott valami van... Valami, amivel foglalkozni kell. Valami, ami egy elakadást okoz az életedben. Történhetett valami kisgyerekkorodban, ami nagyon mélyen ül benned, és ilyen félelmet okoz. Talán szexuális zaklatás ért, vagy talán anyukádat vagy más nőt láttál kiszolgáltatott helyzetben... Bántott vagy tapizott férfi téged vagy mást?
Bármi is az ok, ez az erős félelem nem jó, pszichológus segíthet kibogozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!