18 éves lány vagyok. Normálisak ezek a tünetek a szüzesség elvesztése után?
Figyelt kérdés
2012.10.23.-án vesztettem el a szüzességemet! Olyan volt az egész minta,a húgyhólyagomat nyomta volna me. Mikor 3nagyobbat lökött utánna elmentem wc-re mert nagyon kellett. Vissza jöttem a mosdóról. Megkért,h üljek rá. Sikerült is szépen bement fájdalom mentessen. Másnap fájt a hasfalam meg állandóan pisilnem kellet. Mikor megpróbáltuk másnap úgyanúgy feszített a hasfalam meg pisilnem kellet. És ez nem csak inger mert,ha elmegyek wc-re tudok rendesen üríteni. Másnap nem ment olyan zökenő mentesen a ráülés. Egyenesen borzalmasvolt fájt,mintha nem akarna beférni. És ez a feszitő érzés meghogy állandoan pisilnem kell kiborit. :( Normális ez??? (UI.: amikor megtörtént Nem véreztem...)2012. okt. 31. 09:43
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. nov. 2. 17:41
12/18 anonim válasza:
Azért forradalmi változás, mert október 23-án történt meg! :)
A többi részét mások már megválaszolták.
13/18 A kérdező kommentje:
oké. Értem. Hát így sikerült. Kicsit hosszúra nyúlt az éjszaka,mert nem adtam be egykönyen a derekamat. :D
2012. nov. 6. 15:03
14/18 anonim válasza:
Ha éretlen kislány vagy még a szexhez, minek csinálod?!
15/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok éretlen csak túlságossan féltem,meg sok volt a gátlásom. Ezért húzodott el. Elkellett lazulnom. Amihez idő kellett mert nem ment valami könyen. Túl paráztam az egészet. De már nincs gond. :)
2012. nov. 7. 17:18
16/18 Hanariko válasza:
attól hogy van benne egy kis természetes félelem, meg ez a fájdalom, nem feltétlen éretlen kislány.
17/18 A kérdező kommentje:
Hanariko köszi,h mellém állsz. :)
2012. nov. 13. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!