Melyik pózba legjobb egy csajnak elvesziteni?
Figyelt kérdés
Nah szoval arra lennék kiváncsi h egy lánynak meik pozba a legjobb illetve a legkiméletesebb elveszitenije??2009. aug. 10. 00:19
1/11 anonim válasza:
Én a misszionárius pózt tudnám javasolni (mert úgy a pasid finoman be tud hatolni) vagy ha nem szeretnéd másra bízni akkor a lovaglópózt(mert úgy finoman "rá tudsz ülni"és te irányítod hogy mennyire mehet be?meddig kellemes?hol van az a pont ahol már fáj?meg egyátalán azt h milyen tempóban?)de szerintem lassan csináld egy jó alapos előjáték után amikor már totál nedves vagy!remélem tudtam segíteni!Sok sikert!!!!
2/11 anonim válasza:
Szerintem a hagyományos.. legalábbis nekem az volt a jó elsőnek. Én nem lettem volna felkészülve arra, hogy én mozogjak a barátomon.
De amúgy vannak olyan nők, akik a lovaglót szeretik elsőnek, mert ott ők tudják szabályozni a behatolást, ők érzik amikor fáj..
szerintem ez a lánytól is függ... :)
3/11 anonim válasza:
Az első 00:27es vagyok és teljesen egyetértek a második 00:27sel!!A lovaglópóz lenne az ideális mégha az elsö szövegemböl ugy is derült ki h a misszionáriust javaslom inkább a lovaglópóz legyen!
4/11 anonim válasza:
Én lovaglóban vesztettem el, de ahogy becsusszant át is váltottunk misszionáriusra. Isteni volt, egy csöppet sem fájt (:
5/11 anonim válasza:
Misszionárius! Én a szüzességem elvesztése után jóval is tök szégyellősen ültem a barátomra, mert féltem, hogy rosszul csinálom, vagy nem olyan tempóban ahogy ő szeretné. Elsőnek meg elég azon izgulni, hogy ne fájjon, nemhogy azon, hogy kinek hogy jó. :) Amúgy nekem sem fájt misssz.-ban, a kezeddel amúgy is tudod irányítani a csípőjét, hogy mennyire hatoljon be. Lazítani kell és örülni, hogy végre annak adhatod oda a szüzességedet, akit a legjobban szeretsz! ;)
7/11 anonim válasza:
Nekem lovagló volt az első, de a misszionárus is jó lehet. A kutyapózt én nem ajánlanám, de lehet, hogy másnak az jó. A kutyában a férfi nagyon mélyre tud hatolni, elérheti a méhet, emiatt fájdalmas lehet. Elsőre ezért nem ajánlanám.
8/11 anonim válasza:
Sokáig mi is a misszionárius pózban csináltuk. De előfordult, hogy mindenfélét kipróbáltunk, aztán most 3 pózhoz ragaszkodunk, ami nagyon élvezetes: az egyik a már leírt póz, a 2. a lovagló, a 3. amikor az oldalatokon fekszetek, és úgy hatol be a párod.
Isteni! :)
9/11 anonim válasza:
kámaszutra 23.dik póza a legjobb ;)
10/11 anonim válasza:
Szerintem a kis kifli-nagy kifli a legjobb 1. alkalomra meg persze a misszionárius:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!