Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudnátok sorolni annál cikibb,...

Tudnátok sorolni annál cikibb, égőbb dolgokat, mintha egy 26 (majdnem 27) éves férfi szűz?

Figyelt kérdés

Úgy értem az illető nem papnak készül és nem is az a monogám beállítottságú, aki házasságra, igazira vágyik, hanem csak így alakult neki. Én egyszerűen nem tudok ilyet mondani. Szerintem nincs is túl sok ember az országban, de még a földkerekségen sem, aki ennyi idősen szűz lenne férfi létére.

Még a 20-25 tartomány is vér ciki, de 25 fölött már végre mindennek. A társadalom kiveti magából azt, aki még 25 évesen is csajozni meg bulizni jár és akkor is van szűk 5 éve, ami alatt egyik pillanatról a másikra nem lesz lúzerből csajozócsászár. 30 éves kor fölött meg már tényleg senki nem csajozik és akkor már elkezd romlani a szexuális teljesítmény is.

És minél idősebb a korban hozzánk illő lány, annál nehezebb összejönni vele, mert annál nagyobb elvárásokat támaszt és annál jobban átlát a csajozó taktikán. Itt is a magunkfajta lúzereknek az egyetlen működőképes módszer, ha még mélyebbre süllyedünk azáltal, hogy még szemét, hazug disznók is leszünk, mert a mi korunkban már alig van nő, aki alkalmit akar?

2012. okt. 26. 15:58
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

29-es: Én kifejezetten kihívásnak tartanék egy ilyen lányt, hogy bebizonyíthassam neki, hogy én különbözök az eddig megismert szemét férfiaktól.

Ráadásul félig-meddig egyet is értenék vele, mert valószínűleg eddig a valóban szemét csajozógépekkel akadt össze és örülnék, hogy végre rám talált.

30-as: "Rendben, a kollégáid ilyen f.szfejek, de nem minden melóhely ilyen."

Ha egyszer bekerülsz a mókuskerékbe, nehéz váltani. Főleg 26 évesen. Már az egyetemhez is túl öreg vagyok. Ráadásul pénzem sincs rá, hitelt meg nem akarok.

"Talán az önfejlesztő könyvek olvasása nem is lenne hülyeség."

Olvastam eleget ahhoz, hogy belássam. Ezek a módszerek csak nagyon buta lányoknál jönnek be. Ilyenek, hogy legyen viszonyítási alap http://www.youtube.com/watch?v=DycyQvrOQ-4

Aki ettől értelmesebb az átlát a szitán. Értéket akkor tudsz közvetíteni, ha tényleg megfogadod minden tanácsukat, akkor viszont rengeteg pénzed van. A stílus kialakítása baromi sokba kerül ám. Ruhatár lecserélése, rendszeres fodrász, konditerem, de akkor még járjál el tánctanfolyamra meg sportolni. Ez a középosztály és az afölöttieknek a kiváltsága. Másnak még 1000 forint is érvágás.

Így könnyű osztani az észt, erre én is képes lennék.

Nem kell gazdagnak lenned: elég, ha középosztálybéli életet élsz

Nem kell jól kinézned: elég, ha adsz magadra.

Köszi, de ezt eddig is tudtam. Az a baj, hogy szegény emberként inkább a higiéniára költök, mint páváskodásra. Előbbi meg nem olyan feltűnő, csak annak hiánya.

Igazad van, tényleg nem a szüzesség a legnagyobb problémám. Ez csak egy módfelett zavaró velejárója az anyagi helyzetemnek. De sajnos az én koromban a szex már elemi ösztön lenne, ezért ennek hiánya miatt borzalmasan érzem magam.

De szerintem ezen az oldalon az aggszüzek egytől-egyig küzdenek a pénztelenséggel is. Akinek pénze van az nem szűz. És nem a prostira célzok. Akinek pénze van, annak minden lehetősége megvan, hogy nőket felszedjen. Nem kell hozzá sok, csak valamennyi. Ezért ők már nem szüzek, kivéve szabad akaratukból.

"Nincsenek barátaid, akikkel dumálhatnál, feloldódhatnál?"

Ráhibáztál. Ha lennének már rég rávettem volna őket, hogy menjünk valahova.

"Egy korábbi kérdéshez írtam hasonlót: ha összejönnél egy csajjal, aki folyton azon kesereg, hogy kicsi a melle, nagy a s.gge, csúnya, nem lehet szeretni, de minden nap elmondanád, hogy ez nem igaz, de akkor is mondaná a magáét, mennyi idő alatt unnád meg és dobnád ki?"

Biztos bennem van a hiba, de én sokkal jobban szeretnék egy ilyen csajt, mint aki folyton nagyképűsködik és az egója a plafont verdesi. De a középút a legjobb, amikor se nem elégedetlen magával, de ugyanakkor szerény és nem játssza az agyát. De a nagyképű, öntelt nőktől minden jobb.

2012. okt. 27. 05:22
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam a tegnap este óta született hsz-eket, és el vagyok képedve. Te komolyan azt tartod az egyetlen üdvözítő útnak, ha végignézhetnéd, más hogyan csajozik be? És komolyan azt gondolod, hogy ebből te tanulhatnál?

Figyi, ha komolyan gondolod, akkor tök egyszerű: egy kólára csak van pénzed, legalább hó elején, menj el egy bárba, ülj be egy sarokba a kóláddal és figyeld a pasikat, hogy mit csinálnak. Ennyi.

A baj az, hogy neked nem ez a problémád, nem trükköket kéne tanulnod, hanem saját magadat. Írták már előttem és igazat adok az írójának: te annyira gyűlölöd magadat, hogy az megdöbbentő. Ennek tetejébe eszedben sincs megfogadni amiket ide leírtunk, vagy legalább elgondolkodni azon, HÁTHA van valami igazságtartalma, neeeeem, neked az kéne hogy elvigyenek csajozni. Abszurd. Aztán ha ott lennél egy ilyen helyzetben, ugyanazok a káros gondolatok keringenének a fejedben mint most, és ugyanúgy nem mennél semmire.

Értsd jól amit írok: neked saját magadat kell megváltoztatnod, a gondolkodásodat kell megváltoztatnod, mert enélkül nem fogsz menni soha semmire. A világ nem fog megváltozni. Az emberek sem fognak megváltozni, akik körülötted vannak. Senkit sem érdekel, hogy szűz vagy-e, csak téged. Csak te tudsz ezen az állapoton változtatni, senki más a világon.

Több helyen leírtam már itt a gyk-n, és most is tartom, hogy a szüzesség nem maga a gond, a szüzesség valaminek a tünete. Egy jelzés, hogy valami nem stimmel veled, de nem a külső dolgokra gondolok, hanem a belsőkre. Például ez az öngyűlölet remek példa erre. A szüzesség nem az ok, hanem az okozat. A nők annyiféle férfit szeretnek, és néha olyan érdemtelenül...

Mindenre van megoldás, ha akarod, egy fillér nélkül is lehet ismerkedni, vannak a neten társkeresők, ingyenesek is, kiránduló társaságok ahol semmiféle tagdíj nincs, vannak ingyenes nyelvtanfolyamok stb. stb. de nem sorolom, mert mindenre lesz kifogásod, tehát felesleges. Sajnos amellett, hogy megértem, hogy nagyon rossz neked, a helyzet az, hogy ha fele annyi energiát fektetnél önmagad rendbe hozására, mint az önmagad és a világ elleni dühösködésre, több, mint valószínű, hogy már régen lenne barátnőd.

2012. okt. 27. 10:21
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

„Ráadásul félig-meddig egyet is értenék vele, mert valószínűleg eddig a valóban szemét csajozógépekkel akadt össze és örülnék, hogy végre rám talált.”

Aztán tíz perc alatt elüldöznéd ezzel a beteges önutálattal.

„A stílus kialakítása baromi sokba kerül ám. Ruhatár lecserélése, rendszeres fodrász, konditerem, de akkor még járjál el tánctanfolyamra meg sportolni. Ez a középosztály és az afölöttieknek a kiváltsága. Másnak még 1000 forint is érvágás.”

Miről beszélsz? Nem kell több tízezer forintos addidas-os cuccot venni, hanem olyat, amiben jól érzed magad. Mellesleg ha rendben van belülről, akkor zokni szandál kombóban is tudsz csajozni. Egy kondibérlet max. 5000 forint havonta, de számtalan kedvezményt igénybe lehet venni. AZ is tévhit, hogy csak kigyúrtan lehet csajod. Ezt is felejtsd el! Ki mondta, hogy járj tánctanfolyamra? Mellesleg oktatóvidókat is lehet keresni a neten, amik ingyenesek.

„Így könnyű osztani az észt, erre én is képes lennék.

Nem kell gazdagnak lenned: elég, ha középosztálybéli életet élsz

Nem kell jól kinézned: elég, ha adsz magadra.”

Te kérded a segítségünket. A fenti két mondat pedig igaz. Sajnos ma az ország lakosságának nagy része csóró. Mégsem rinyálnak.

„Igazad van, tényleg nem a szüzesség a legnagyobb problémám. Ez csak egy módfelett zavaró velejárója az anyagi helyzetemnek. De sajnos az én koromban a szex már elemi ösztön lenne, ezért ennek hiánya miatt borzalmasan érzem magam.”

És mi akadályoz meg abban, hogy ezen változtass? Vannak a témában csajozós könyvek, sok szerencsétlennek segített. Most ha ilyeneket olvasnál az segítene?

„De szerintem ezen az oldalon az aggszüzek egytől-egyig küzdenek a pénztelenséggel is. Akinek pénze van az nem szűz. És nem a prostira célzok. Akinek pénze van, annak minden lehetősége megvan, hogy nőket felszedjen. Nem kell hozzá sok, csak valamennyi. Ezért ők már nem szüzek, kivéve szabad akaratukból.”

Na megint ez a pénz baromság. Most úgy írod, mintha a csajokat meg kéne venni. Az ostoba pláza ribancokat igen, de nem kell mindenkire egy vagyont költeni. Csórón is lehet csajozni, de akkor ne a pénzéhes szutykokra csorgasd a nyálad.

„Biztos bennem van a hiba, de én sokkal jobban szeretnék egy ilyen csajt, mint aki folyton nagyképűsködik és az egója a plafont verdesi. De a középút a legjobb, amikor se nem elégedetlen magával, de ugyanakkor szerény és nem játssza az agyát. De a nagyképű, öntelt nőktől minden jobb.”

Na ugye. Akkor te is belátod, hogy fel kéne kapaszkodni a középúthoz, mert nagyon a béka s.gge alatt vagy.

2012. okt. 27. 19:43
 34/38 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal lehetsz kérdező, mert amit írsz az úgy ba rom ság ahogy van. Mi ciki? Mi romlik 30 fölött? Szerinted 30 fölött befekszenek az elfekvőbe? Se buli, se csajozás? No szex?
2012. nov. 27. 02:51
 35/38 anonim ***** válasza:
Elolvastam a sok nyavalygásnak a felét. Tudod mi a bajod? Az hogy langyi vagy amit saját magadnak sem mersz bevallani.
2012. nov. 27. 03:04
 36/38 anonim ***** válasza:
Na jó igazából depressziós vagy, amire már van kezelés és gyógyszer. 26 évesen meg nem aggszűz vagy hanem csak egy hülye kis szaros :-D
2012. nov. 27. 03:09
 37/38 anonim válasza:

Nahát, gyalogolok a 27 fele viszonylag stabil és böséges anyagi háttérrel mégis szűz vagyok...

Ilyenkor mi van? D

Sztem is az a baj kedves kérdező hogy inkább nyafogsz ahelyett hogy a megoldást keresnéd. El kellene dönteni tényleg hogy mit akarsz és végrehajtanod. Nekem idén tavasszal volt egy komolyabb projekt hogy na akkor csajt keressek magamnak. Találtam is eggyet, csak éppen foglalt így bár képben van de nem startolok rá. Természetesen ha szabad lessz akkor már csak utazni kell hozzá D

Aztán eltelt pár hét és az érdeklődésem kapcsolat iránt megszűnt. Elkezdtem gyúrni hogy jobban tetszek magamnak és persze másoknak is D

Most az van hogy minden a tervek szerint halad a leányzót meg idővel becserkészem magamnak.

A szűzességemet én is unom már, de mivel kapcsolatot se akarok jelenleg az elvesztés aligha jön szóba. Ugyanakkor elhatároztam hogy nem akarok több szexmentes évet így csak a fizetősök jöhetnek számításba.

Kétszer fogom elveszteni egyszer a fizetősnél, egyszer a csajommal... Jó mi? D

Mindez felfogás és akarat kérdése. Határozd el és akard. E nélkűl nem megy ha lottó5-öd lesz akkor se.

2012. dec. 12. 12:48
 38/38 A kérdező kommentje:

Kössünk alkut, utolsó! Ha tényleg van pénzed, akkor társuljunk és megmutatom, hogy simán kaphatsz csajt és nem csak pénzéhest.

Ez egyszerű ösztön a lányoknál, ha pénzed van, akkor máshogy látnak téged. Nem kell felvágni vele, elég ha látják rajtad, máshogy viszonyulnak hozzád. Ha viszont nincs, akkor maximum akkor van esélyed, ha a melótól olyan az izomzatod, mint egy görög félistennek és magas is vagy és az arcberendezésed is olyan, amilyennek lennie kell.

2012. dec. 17. 03:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!