Tudnátok sorolni annál cikibb, égőbb dolgokat, mintha egy 26 (majdnem 27) éves férfi szűz?
Úgy értem az illető nem papnak készül és nem is az a monogám beállítottságú, aki házasságra, igazira vágyik, hanem csak így alakult neki. Én egyszerűen nem tudok ilyet mondani. Szerintem nincs is túl sok ember az országban, de még a földkerekségen sem, aki ennyi idősen szűz lenne férfi létére.
Még a 20-25 tartomány is vér ciki, de 25 fölött már végre mindennek. A társadalom kiveti magából azt, aki még 25 évesen is csajozni meg bulizni jár és akkor is van szűk 5 éve, ami alatt egyik pillanatról a másikra nem lesz lúzerből csajozócsászár. 30 éves kor fölött meg már tényleg senki nem csajozik és akkor már elkezd romlani a szexuális teljesítmény is.
És minél idősebb a korban hozzánk illő lány, annál nehezebb összejönni vele, mert annál nagyobb elvárásokat támaszt és annál jobban átlát a csajozó taktikán. Itt is a magunkfajta lúzereknek az egyetlen működőképes módszer, ha még mélyebbre süllyedünk azáltal, hogy még szemét, hazug disznók is leszünk, mert a mi korunkban már alig van nő, aki alkalmit akar?
„Attól, hogy félénknek tűnik még lehet, hogy volt nője. Nálunk se lehetett suliban sem megítélni viselkedés alapján. Sokszor kiderült, hogy a legnagyobb szájú, legnagyobb központi ember akár lányban akár fiúban volt sokáig szűz és a kis visszahúzódót hol ez húzta meg hol az, majd a végén derült ki, hogy ennek meg annak is megvolt.”
Dehogynem. Teljesen idióta a nőkkel való interakciókhoz. Ha szóba kerül, kínosan mosolyog és tereli a témát. De nem is ez a lényeg. Igazad van, senkiről sem lehet eldönteni, hogy szűz-e, vagy nem. Rólad sem. Akkor miért csinálsz belőle ekkora ügyet?
„Mert szrul nézel ki a sok kis 14-18 éves csaj és pihésállú 14-18 éves fiú között felnőtt férfiként. Mármint külsőre felnőtt férfiként.”
Csak a szokásos önértékelési válság. Akkor keress olyan ismerősöket, hírességeket, akik szerinted jól néznek ki, tetszik a stílusa, öltözéke, kinézete és utánozd, míg kialakul a saját stílusod.
„17-es: Nem azt mondtam, hogy a diploma hiányától veti ki, hanem a diploma hiánya drasztikusan lecsökkenti a munkalehetőségeket és a fizetés összegét.”
Az egyik haverom diplomás és évek óta nem talál rendes melót. Jövő héten megy Angliába, valami alja melót végezni, de legalább megfizetik.
„ Maximum kimaradt az életéből a felhőtlen bulizás. "Egyszer egyetemista az ember" - szól a mondás.”
Bulizni nem csak az egyetemen lehet, hiába hiszed ezt.
„Biztos, hogy 26 vagyok. Freud is megmondta, hogy egészséges szexualitás nélkül az emberi fejlődés megreked. Ezért van az, hogy a fiatalon szexuális életet élő emberek sokkal érettebbek, mint az ilyen kis magamfajta lúzerek.”
Az érettség nem attól függ mikor kezdesz el dugni. Igen, Freud ezt mondta. De még egy 26 éves is elég fiatal. Semmiről sem késtél le. Aha, a sok kis ribanc, aki 13 évesen kezdi, az aztán tényleg nagyon érett lesz 25 éves korára, amikor már annyira kiégett lesz, mint egy ribanc. Az érettségnek semmi köze, hogy mikor dugsz. Sok minden mellett ez is fejben dől el. Akkor vagy érett, ha felelősségteljes döntéseket hozol és tisztában vagy ezek következményeivel. Ha b.szol össze-vissza, de hülyeségeket csinálsz, és ezt fel sem fogod, akkor éretlen vagy.
„Ha nem árulom el csak gondolhatom, hogy mit gondolnának rólam, ha tudnák az igazságot. Ha pedig elmondom, akkor pontosan. A szüleim ha nem is tagadnak ki, de többé nem úgy néznek rám, a munkatársaim viccet csinálnak belőlem és ujjal mutogatnak rám. Lehet, hogy még valaki le is fényképez és felrak a napiszarra.”
A szüleid azért kitagadnának, mert szűz vagy? Ezt nem hiszem el. Elég fasza kollégáid lehetnek neked. De akkor ezek szerint nem tudják rólad, hogy szűz vagy, nem igaz? Ebből csak te csinálsz ekkora ügyet. Sőt ez már üldözési mánia. Ha pedig teljesen átlagos, normális kinézeted van, akkor miért kerülnél ki a napiszarra?
Még erre reagálnom kell:
" Freud is megmondta, hogy egészséges szexualitás nélkül az emberi fejlődés megreked"
Akkor az összes szerzetes (katolikus, buddhista stb.) mint infantilis? Na ne.
Másrészt, Freud más hülyeséget is mondott, pl. hogy a női hisztéria a férfi teljesítőképességének - pontosabban a hiányának - egyenes következménye. :) Nagyon sok tételét írták mára felül, mert kiderült, hogy tévedett. A legnagyobbakkal is előfordul.:)
20-as: Rahedli jó javaslat? Valahogy soha nem látom, hogy bárki írná, hogy "Figyelj, gyere velünk csajozni, bebizonyítjuk a GYAKORLATBAN, hogy tényleg vannak könnyen kapható lányok ingyen."
De még olyat se, hogy ez a sok túlkoros szűz itt az oldalon összefogna, mert azért a nagy éjszakai életben félénk tapasztalatlan lúzerek mindig célpontok lesznek, de akkor legalább csapatostól mennének.
Ha mentális maszturbációra lenne szükségünk, akkor önsegítő könyveket olvasnánk - legalábbis én - ez az oldal azért jó, mert itt valódi emberek válaszolnak, mégis anonim, így védett maradsz a nyilvános megaláztatástól legyél bármekkora lúzer. Ugyanez nem mondható el például társkeresőről, ahol nyilvános adatlapod van.
21-es: A szüzességüket korán elvesztőket tiniribancoknak bélyegezni elég beszűkült gondolkodásra vall. Mondhatnám úgy is, hogy minden tiniribanc korán elvesztette, de nem minden korán elvesztő lett tiniribanc. Ja, a tiniribancnak miért nincs férfi megfelelője? Mert olyan nem létezik. Mert egy férfi minél korábban elveszti és minél több MINŐSÉGI nője volt, annál nagyobb a férfiassági státusza.
A szüleim így is gáznak tartják, hogy nem vittem még haza lányt, jaj remélem védekezel, jaj, miért nem találsz egy rendes lányt, jaj én már a te korodban oviba járattalak és hasonlók. Szerinted ezek után hogyan reagálnának?
A munkatársaim pedig már attól lúzernek tartanak, hogy én nem járok kocsmázni munka után. Akkor? Ezzel remélem azt is elárultam, hogy milyen egzisztenciám van ennyi idősen a szüzességem mellett.
A napiszarra azért kerülnék ki, mert 26 évesen a szüzességtől nincs nagyobb lúzerség. Valami jó vicces demotiválós felirat lenne a képem alatt, mint "Szűznek lenni 26 évesen átlagos kinézet mellett is bárkinek sikerülhet!"
22-es: A buddhisták nem vonulnak cölibátusba a katolikusok pedig eléggé. Perverzek, pedofilok, betegek. Mindez azért, mert elfojtják az egészséges szexuális ösztönt.
„Valahogy soha nem látom, hogy bárki írná, hogy "Figyelj, gyere velünk csajozni, bebizonyítjuk a GYAKORLATBAN, hogy tényleg vannak könnyen kapható lányok ingyen."
Most mit vársz? Valaki vigyen el kézen fogva csajozni? Ennyi erővel össze is szedhetnének neked egy csajt nem igaz? Még ha ez meg is történne, akkor is elcseszheted. Helyetted senki sem dughat meg senkit.
„De még olyat se, hogy ez a sok túlkoros szűz itt az oldalon összefogna, mert azért a nagy éjszakai életben félénk tapasztalatlan lúzerek mindig célpontok lesznek, de akkor legalább csapatostól mennének. „
Miért lennének célpontok? Azt már te is elismered, hogy senkinek sincs a homlokára írva. Azért nem mennek éjszakázni, mert a hülye irracionális félelmeik visszatartják őket. A szüzek nem valami alacsonyabb rendű élőlények, akikre vadásznak.
„ez az oldal azért jó, mert itt valódi emberek válaszolnak, mégis anonim, így védett maradsz a nyilvános megaláztatástól legyél bármekkora lúzer. Ugyanez nem mondható el például társkeresőről, ahol nyilvános adatlapod van.”
Igen jó az oldal, mert lehet nonstop panaszkodni és kifogásokat gyártani, de ha valaki ír valamit, akkor jön a rinya, hogy ezért nem megy, azért nem megy. A társkeresőn fent lévők 90%-a pedig unalomból, egónövelésből, reklámozás miatt van fent.
„21-es: A szüzességüket korán elvesztőket tiniribancoknak bélyegezni elég beszűkült gondolkodásra vall.”
Az is beszűkült gondolkodásra vall, hogy aki 20-on évesen sem dugott az mindenféle selejt.
„ Mondhatnám úgy is, hogy minden tiniribanc korán elvesztette, de nem minden korán elvesztő lett tiniribanc. Ja, a tiniribancnak miért nincs férfi megfelelője? Mert olyan nem létezik. Mert egy férfi minél korábban elveszti és minél több MINŐSÉGI nője volt, annál nagyobb a férfiassági státusza.”
Már leírtam, hogy nem ettől függ, hogy mennyire vagy férfias. HA egy hülyegyerek leitat egy csomó kis ribit, meg anyuci-apuci pénzével vág fel, az nem hiszem, hogy olyan férfias lenne.
„A szüleim így is gáznak tartják, hogy nem vittem még haza lányt, jaj remélem védekezel, jaj, miért nem találsz egy rendes lányt, jaj én már a te korodban oviba járattalak és hasonlók. Szerinted ezek után hogyan reagálnának?”
És akkor mi van? Ha hetente vinnéd haza a csajokat, akkor az lenne a baj. Az pedig szülős baromság, hogy bezzeg én ennyi idősen már…Nem hiszem, hogy kitagadnának emiatt.
„A munkatársaim pedig már attól lúzernek tartanak, hogy én nem járok kocsmázni munka után.”
Hol dolgozol, hogy ilyen gyökerek a kollégáid? És ha nem mész, akkor mi van.
„A napiszarra azért kerülnék ki, mert 26 évesen a szüzességtől nincs nagyobb lúzerség. Valami jó vicces demotiválós felirat lenne a képem alatt, mint "Szűznek lenni 26 évesen átlagos kinézet mellett is bárkinek sikerülhet!"
Szerintem ez a gyerekes hiszti sokkal nagyobb lúzerség.
„22-es: A buddhisták nem vonulnak cölibátusba a katolikusok pedig eléggé. Perverzek, pedofilok, betegek. Mindez azért, mert elfojtják az egészséges szexuális ösztönt.”
Te is elfojtod, pedig semmi okod rá. Mint mondtam, helyetted senki sem dugja meg a csajokat.
Néhány kreatív javaslat:
- szerezz be csajozós könyveket. Persze nem kell szentírásként venni, de hátha segít a kezdeti nehézségeken.
- menj el k.rvázni.
- térj át a pasikra
- kösd fel magad
"Még a 20-25 tartomány is vér ciki, de 25 fölött már végre mindennek. A társadalom kiveti magából azt, aki még 25 évesen is csajozni meg bulizni jár és akkor is van szűk 5 éve, ami alatt egyik pillanatról a másikra nem lesz lúzerből csajozócsászár. 30 éves kor fölött meg már tényleg senki nem csajozik és akkor már elkezd romlani a szexuális teljesítmény is. És minél idősebb a korban hozzánk illő lány, annál nehezebb összejönni vele, mert annál nagyobb elvárásokat támaszt és annál jobban átlát a csajozó taktikán. Itt is a magunkfajta lúzereknek az egyetlen működőképes módszer, ha még mélyebbre süllyedünk azáltal, hogy még szemét, hazug disznók is leszünk, mert a mi korunkban már alig van nő, aki alkalmit akar?"
Az önképed a béka segge alatt van. Tudod itt nem az a baj, hogy szűz vagy, hanem bemesélsz magadnak egy ótvarnagy baromságmaszalgot és el is fogadod, hogy márpedig ez így van. Nem így van. Ha kilépnél a magad okozta ördögi körből és megszabadulnál a bebeszélt dolgaidtól gyorsan megváltozna minden. Persze ez nem megy egyik napról a másikra, de nem lehetetlen.
25-ös: "Most mit vársz? Valaki vigyen el kézen fogva csajozni?"
Nem, csak mutassátok meg a gyakorlatban. Még csajoznom se kell, csak lássam a gyakorlatban.
"A szüzek nem valami alacsonyabb rendű élőlények, akikre vadásznak."
Nem. De ha azt sem tudják, hogy melyik villamosra kell szállni és kóvályognak, mint gólyafos a levegőben, akkor eléggé rájuk van írva, ha nem is a szüzesség, de a lúzerség mindenképp. Ezt társaságban könnyebb elkendőzni.
"HA egy hülyegyerek leitat egy csomó kis ribit, meg anyuci-apuci pénzével vág fel, az nem hiszem, hogy olyan férfias lenne."
Mondom ha MINŐSÉGI nők voltak meg nekik. A leitatás nem dicsőség, ahogy arra sem lehet felvágni, hogy valaki sok prostival volt.
"Hol dolgozol, hogy ilyen gyökerek a kollégáid? "
Az most lényegtelen, mivel az csak egy hely a sok közül, ahol így gondolják. De ha tudnád hányszor hallottam már az ismerősi körben is a jól ismert "Nem iszol, nem cigizel, remélem legalább csajozol, mert ha még azt sem akkor miért élsz?" és hasonlóan kedves mondásokat. Egyszerűen nem tudok oda menni, ahol nem ilyen emberekkel találkoznék.
"Te is elfojtod, pedig semmi okod rá. Mint mondtam, helyetted senki sem dugja meg a csajokat."
Nem is lenne probléma, ha a társadalom egyenlő lenne és nem nőuralom lenne. Megtalálná a zsák a foltját, mint régen. A magamfajta szűz lúzer találna hasonló nőneműeket.
27-es: Az ördögi körből egyedül nem lehet kilépni.
Hozzám hasonló lányokat bárhol találsz, csak nem veszed észre. Ha nem vagy pesszimista és nem önsajnálsz fél percenként( vannak nagyobb problémák ám a szüzességnél!) akkor sem lesz nyert ügyed senkinél. Olyan nincs, de lesz esélyed.
Neked hogy esne, ha ismerkednél egy lánnyal, akinek minden 2. mondata az lenne, hogy minden férfi szemét, csak kihasználja őt? Akarnád őt? Gondolom nem. :D
4-eske
„Nem, csak mutassátok meg a gyakorlatban. Még csajoznom se kell, csak lássam a gyakorlatban.”
Jó, látni fogod gyakorlatban és akkor mi fog változni? Neked ez miért lesz jobb? Akkor jön az újabb kifogásáradat, hogy biztos a srác magasabb, jó képűbb, gazdagabb stb. volt.
"Nem iszol, nem cigizel, remélem legalább csajozol, mert ha még azt sem akkor miért élsz?" és hasonlóan kedves mondásokat. Egyszerűen nem tudok oda menni, ahol nem ilyen emberekkel találkoznék.”
Ez elég nagy sarkítás. Mintha csak ezért a három dologért lenne érdemes élni. Értelmes ember lenézi azt, akinek a cigizés és a piálás életcél. Rendben, a kollégáid ilyen f.szfejek, de nem minden melóhely ilyen.
„Nem is lenne probléma, ha a társadalom egyenlő lenne és nem nőuralom lenne. Megtalálná a zsák a foltját, mint régen. A magamfajta szűz lúzer találna hasonló nőneműeket.”
Ez meg már megint miféle baromság? Azért van „nőuralom”, mert a hozzád hasonló barmok az egekig magasztalják a nőket, csak pert pinájuk van. Eleve különben nézed őket, pusztán a nemiségük miatt. Talán az önfejlesztő könyvek olvasása nem is lenne hülyeség. A nyomiságodnak pedig semmi köze a társadalomhoz.
„27-es: Az ördögi körből egyedül nem lehet kilépni.”
Belépni be tudtál?
Neked nem a szüzesség a bajod, mert azt senki sem bizonyítja rád, ha nem mondod el, mivel lehet valaki elsőre is jó és tizedikre is szar. A te bajod a szélsőséges öngyűlölet, ami már teljesen az agyadra ment és ebből egyre nehezebb lesz kimászni. Elmehetsz pszichiáterhez, aki gyógyszerekkel fog letompítani és nem fog tudni mit kezdeni veled, ha nem akarsz változtatni. Nincsenek barátaid, akikkel dumálhatnál, feloldódhatnál? Menj ki az utcára és ülj le egy padra! Figyeld ahogy mennek az emberek. Gondolj arra, hogy szerinted érdeklik, hogy te szűz vagy, vagy sem? Nem. Megvan a maguk baja. Vagy gondolj arra, hogy vajon ő miért különb mint te? Mint mondtam, nem a szüzesség süt rólad, hanem az önutálat, ami pedig senkinek sem vonzó.
Egy korábbi kérdéshez írtam hasonlót: ha összejönnél egy csajjal, aki folyton azon kesereg, hogy kicsi a melle, nagy a s.gge, csúnya, nem lehet szeretni, de minden nap elmondanád, hogy ez nem igaz, de akkor is mondaná a magáét, mennyi idő alatt unnád meg és dobnád ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!