Nagyon fájhat egy szűz csajnak ha szűz pasival veszíti el a szüzességét?
hasznos tanács az élethez:
ne higgy el bármit a barátnőknek. sőt általában semmit se, amit nőtől hallasz, még magadban is kételkedj. ha valamit tudni akarsz, járj utána.
igazából már maga a feltételezés is fájdalmasan ostoba indíttatású, hogy valaki azért ismerkedik a másikkal, mert ő "tapasztalt" és majd jó lesz az ágyban NEKEM, mert a szűz fiúknak még megvan az a pengés kinövésük, amitől velük rosszabb. tudom, túlzok, de a lényege ez. ezért kamuzik minden 10 éves, hogy ő már 400 partnerrel csinálta, mert akkor talán hajlandó a másik elvenni azt a fertőzését, amit szüzességnek hívnak. ja hogy a párkapcsolatban lehetnek érzések is? az mi?
kíváncsi vagyok, hová süllye daz emberiség jövőre.
persze sajnállak is, mert biztos még gyerek vagy és sok hülyeséggel tömik a fejed, de az ilyen gondolkodású ember inkább várjon még 5 évet a szexxel...
persze aki keveset gondolkodik azt könnyebb karóbahúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!