Ha berakom a lánynak 1 másodpercre akkor elvesztem a szüzességem vagy megmarad?
Kedves fijjam, te nemhogy kismaki nem vagy, de ilyen szellemi képességekkel még azt is megtiltanám neked, hogy egyáltalán emberek közé menj. Ezt üzenem a többi okos kommentelőnek is, akik egyáltalán latolgatják ezt a rendkívül értelmes kérdést. A szüzességed elvesztése nem pusztán abból áll, hogy benyomod a húsod egy másik ember húsba, te hülye, hanem normális esetben (van ilyen még manapság?) megadjátok az eseménynek a kellő tiszteletet, s ezzel egymásnak is. Gondolok itt nagyon sok beszélgetésre, tapintatra, türelemre, mert amire készültök, az pozitív értelemben egész életetekre meghatározó lesz - ezt persze tagadják azok, akik a maguk életében elcseszték ezt a nagyszerű eseményt, kihasználták őket, stb.
25 vagyok, már én se voltam teljesen normális fiatalabb koromban, de a mai csibék minden eddigin túltesznek, és félek, ez csak rosszabb lesz...igyekezzetek alázattal viszonyulni az élethez, a világhoz, akkor nem lesznek ilyen hülye kérdéseitek ennyi idős korotokban.
"Tudom mi a helyes."
NEM! K*rvára nem tudod! Először is, mert tapasztalat szerzésért szexelnél és nem azért, mert szereted/kívánod a másikat. Gyönyörű tapasztalat lesz, tényleg.
Másodszor is, egy másodperc? Ha én a kezembe veszem a kapát 1 másodpercre, akkor már tudom milyen egy földművesnek? Nem szívem, ezt csak akkor tudom meg, ha legalább egy hétig minden nap hajnalban kelek és egész nap dolgozom úgy, mint ők. A tapasztalat szerzés az élet minden területén egy hosszú folyamat, nem lehet egy másodperc alatt lerendezni. A szexnél meg pláne nem, hiszen minden nőnek más esik jól és a hüvelyek sem teljesen egyformák.
Harmadszor is, ha már mindenképpen "tapasztalt" akarsz lenni, legyél olyan úriember, hogy odafigyelsz a partneredre mégha nem is szereted. Ne egy pillanatra hatolj bele, ne úgy használd, mint egy biológiai segédeszközt. Attól, hogy ő már nem szűz, még neki is rá kell hangolódnia az aktusra, ő is igényli a törődést. Ha tényleg valami tapasztalat-féleséget akarsz, akkor érd el, hogy ő is élvezze a te idióta ötletedet. Vagy pedig ne csinálj semmit, mert ez az egy másodperces baromság minden, csak nem helyes.
Ha fél másodpercig dugod be, akkor is dugás, na nagyon gyökér állat. Tényleg nagyon éretten gondolkozol, kb. tíz éves szinten vagy, megnyugodhatsz makimajom.
Gondolom a csajt érdekled, ezért megy bele a hülyeségedbe, mert legalább veled lehet.
Te elveszted a szüzességed és szerezhetnél normális tapasztalatot, hogy ne bénázz majd azzal, akit szeretsz. Mégis mit számít, hogy szűz vagy-e még? Ez max a nőknél érték.
Azt írjam le, hogy kell felhúzni a kotont, vagy azt hiszed, ha egy másodpercig van bent, akkor védekezni se kell?
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!