Jó ötlet megváratni a szexel?
Figyelt kérdés
Sajnos én egy jópár évvel fiatalabb vagyok nála Ő 30 én 23.
Ebből kifolyólag ő jobban igényelheti a szexet mint én aki tapasztalatlan. Már többször volt rá alkalom hogy begerjedt rám.
2012. okt. 23. 21:30
1/5 anonim válasza:
Én buliban ismerkedtem meg a párommal, első igazi talin egy egész napot töltöttünk együtt, majd hazavitt magához és lefeküdtem vele. Azt mondta ha várattam volna nem lett volna türelme. Ő 26 én 20. Miatta léptem ki egy 5 éves kapcsolatból és ez a nagyon lassan egy éves kapcsolat milliószor komolyabb és mélyebb :) Nem bántam meg..
2/5 anonim válasza:
Hát, ha tinédzser lennél, azt mondanám hogy várj, ám 23 évesen azért szerintem már te is begerjedhetsz rá. :)
Mennyi ideje vagytok együtt?
3/5 A kérdező kommentje:
egy hónapja, de bonyolult a helyzet mert munkálya miatt nekünk most kimaradt 2 hét úgy hogy nem láttuk egymást
2012. okt. 23. 21:41
5/5 anonim válasza:
Az efféle igény nem azon múlik, hogy valaki tapasztalt-e vagy sem. Hanem a vonzalmon. Az én életemben az első férfi 11 évvel idősebb volt. 3 évig éltünk együtt, és nem kívánta jobban az együttlétet velem, mint én Vele, csak a több tapasztalata okán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!