Ha eddig ötször ujjaztak meg, az első szeretkezés nagyon fog fájni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 18:47
11/18 anonim válasza:
18:53
"3 vagy több ujj." Úristen, téged hány ujjal szoktak ujjazni? Engem max 2-vel.
12/18 moslekosvodor válasza:
engem nem szoktak ujjazni - én szoktam ujjazni és 3 szoktam volt már h benn volt 4 is :P
13/18 anonim válasza:
most komolyan azt hiszed hogy ez az ujjazás "mennyiségétől " függ?:OOO
14/18 anonim válasza:
Éppenséggel lehet hozzá köze, mert ha ujjazáskor átszakad a szűzhártya, akkor már nem szexkor fog.
15/18 anonim válasza:
utolsó csajoknak:A pasiknak(nekünk) vastagabb ujjaink vannak,mint nektek.A volt csajom ha ujjazta magát ,hogy engem izgasson,3 ujját rakta be,én csak 2t,és az én 2 ujjam olyan vastag,mint neki 3.
16/18 Dionsyia válasza:
Valamennyit csökken vele a hüvelyed túlérzékenysége, de nem mindegy, hány ujal történt a dolog. És igenis számít. Nálunk 2 ujjal ment előtte a dolog és így egyáltalán nem fájt az első. Az ujjazás elég kellemetlen volt elsőre, így nyilván ha enélkül történik meg az első, háááát minden lett volna csak jó nem.
17/18 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy fájt, nem számított az,hogy előtte sokszor megujjazott.
18/18 anonim válasza:
Igen, sajnos semmit nem változtat rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!