Az szemétség, ha a srác élete első aktusa után mondja el a barátnőjének, hogy ő volt neki az első?
Figyelt kérdés
Mert eddig azért titkolta mert úgy gondolta hogy muszáj így csinálni.
Akárhány éves is a srác.
2012. okt. 21. 08:20
1/8 anonim válasza:
Azért az csak látszik valamilyen szinten, ha valaki teljesen kezdő a témában. Én elmondanám első aktus előtt, hogy mégis mi a helyzet, már csak azért is, mert a párkapcsolat többnyire őszinteségre alapul.
2/8 anonim válasza:
Én csak sokkal később mondtam el neki, biztos valamennyire sejtette, de többszörösen elélvezett, szóval who cares :)
3/8 anonim válasza:
Képzeld magad a srác helyébe. Nem akart szégyenkezni, sokan mások is csinálták/csinálják így.
4/8 anonim válasza:
Inkább hülyeség. Utólag se szabad elmondani.
5/8 anonim válasza:
Nekem az a fura, hogy ez egyáltalán hogy merül fel, hogy "szemétség"? :)
6/8 anonim válasza:
ha előtte nem került szóba, hogy vajon szűz e, akkor nem hazudik... de ha szóbakerült, és azt mondta, hogy már volt nővel, akkor az hazugság, és ha utólag kiderülne, hogy mégsem, akkor nagyon mérges lennék... hazudni ne hazudjon, az elhallgatás sem jó dolog, de egy fokkal talán jobb...
de minek erről hazudni..? rögtön hazugsággal kezded a kapcsolatot...? nagyon jó húzás...
7/8 anonim válasza:
Nem szemétség, csak hülyeség. Inkább tudjam az elejétől, hogy nem azért "bénázik" mert béna, hanem mert ez neki az első! 21/L
8/8 anonim válasza:
Szemétségnek nem nevezném. Inkább butaság. Én nő vagyok és valamilyen szinten nem értem, hogy miért kell vagánykodni azzal, hogy volt már nővel,ha nem volt. De: ha nekem azt mondta volna egy pasi, hogy volt már nővel és amikor együtt vagyunk nem megy neki olyan jól a dolog ( mert ugye nincs tapasztalata), akkor elsőnek arra gondoltam volna, hogy " hűha, nem biztos, hogy nekem ez így megfelel", míg ha megmondja őszintén, akkor én is máshogy állok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!