Ha szűk vagyok, sokáig nem lesz jó?
Figyelt kérdés
a barátommal hamarosan meg fog történni az első. ha szűk vagyok (nem is kicsit), akkor esélytelen hogy élvezzem az elsőt, meg biztos hogy az első pár alkalom fájni fog meg vérezni fogok?2012. okt. 20. 13:30
1/10 anonim válasza:
Sok előjáték kell.Akkor kitágulsz.Ha nem fér be nem kell erőltetni.
Élvezni fogod.Csak nem kell erőltetni
2/10 anonim válasza:
Így van,sok előjáték és meg lesz a hatása
3/10 anonim válasza:
az első pár alkalmat elve nagyon kevés nő élvezi.
5/10 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Vagy csak alkalmi lesz? Ha szűk vagy, neki tetszeni fog... :D Nekem nem fájt az első.
6/10 anonim válasza:
Nem esélytelen, hogy élvezd. Nem biztos, hogy az első pár alkalom fájni fog. Nyilván, ha elveszted a szüzességed, vérzel.
7/10 A kérdező kommentje:
én 17, ő 18. nem alkalmi, régóta együtt vagyunk.
attól is félek kicsit hogy annyira szűk vagyok hogy neki is kellemetlen lesz, ilyen van?
2012. okt. 20. 15:15
8/10 anonim válasza:
Cipőkanál megoldja. :D
Egyébként valóban, sok előjáték, sok ujjazás, és szépen ki fogsz tágulni.
9/10 anonim válasza:
jaj te...annál már csak nem vagy szűkebb, hogy én egy újaimat is fájt/kellemetlen volt bedugnom, és semmi bajom a szexel. a hüvely egy rugalmas közeg, csak be kell nedvesedned, fel kell izgulnod.
az első meg lehet hogy fáj, mert szakad a hártya, tudod.
plusz ha valami betegséged van, akkor persze fájhat. ennyi a lehetőségek tárháza..
10/10 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 20. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!