Lány lánnyal is elveszitheti?
Szerintem ne egymással kísérletezzetek. Esetleg tanácsot lehet kérni... de azért egymás belsejébe nyulkálni, komoly érzelmi kapcsolat nélkül kissé fura megoldás, nem?
Úgyhogy inkább magadnak próbáld meg, mi a jó. Próbálhatod tükör előtt is.
Ezen kívül egy normálisabb fiúval bőven lesz időd, lehetőséged mindent kipróbálni. És mennyivel kellemesebb, mintha érzelem nélkül, egy másik lány bökdös...
A szüzességed pedig inkább bízd a fiúdra. Értékelni fogja.
először nem kéne inkább megismerkedni a fiúval, járni vagy ilyesmi, máris a szexnél tartunk, nem korai ez még.
a párok mielőtt lefekszenek egymással általában pettingelnek, csokolgatják simogatják egymást és a fiú megujjazza a lányt. Miért is csinálnád te ezt a barátnőddel? Akkor inkább magadnak csináld. De 14 évesen szerintem még korai a szex neked ha ilyeneket kérdezel, a szeretkezés arról szól hogy két ember szereti egymást elfodja egymást és olyat tesznek amivel a másiknak örömet tudnak szerezni, és ez mindekinek más, ezért kell az új partnereknek összeszokni, megismerni ammásik testét. Szóval ha a barátnőddel csinálnád akkor sem lennél bentebb, mert afiúk mások, mást szeretnek, és van fütyijük.
szerintem nem korai ha akarjátok csináljátok
hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!