Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesen furcsa ha még nem...

16 évesen furcsa ha még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Csók már volt,de úgy barátom még nem...Ez nem fura?
2012. okt. 13. 12:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az mért fontos?:)
2012. okt. 13. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem fura, mindenkinek eljön majd az az ideje amikor összejön valakivel, ez nincs korhoz kötve.

Majd ha lesz valaki aki bejön neked azzal majd összejöttök és probléma megoldva.

17/F

2012. okt. 13. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:

most miaz,hogy csók már volt,de úgy barátom még nem...most hogy úgy,??? szexuális együttléted nem volt még,vagy egyáltalán nem is jártál senkivel (mivel egy csók még nem járás)és hadne soroljam? kicsit egyértelműbben kellett volna amúgy még a csók. egyébként meg belegondolva ha a lányom 16évesen veszítené el a szűzességét,szerintem a bizonyos csávónak kitekerném a nyakát de nem kispályásan és tudatnám vele mi az,hogy 18 ember.... :);)

24/F

2012. okt. 13. 16:52
 14/16 anonim válasza:
nem furcsa,csak rossz érzés
2012. okt. 14. 08:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Dehogy furcsa...

Nekem még nem volt barátnőm, pedig 27 vagyok. Az első csókom is nemrég volt. Ez már inkább furcsa:D

Szóval nem hiszem, hogy le lennél maradva.

2012. okt. 14. 11:27
 16/16 A kérdező kommentje:

juj

hát ez tényleg furcsa

2012. okt. 14. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!