Most mi történt velem? ( bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval a barátom megujjazott és utána alsónacin keresztül"odatette" a péniszét(elélvezett de alsónadrág wolt rajt) ami nem fájt mert már többször is csináltuk ezt. De most nem jött meg a menstruációm! Szerintetek mi történhetett??2009. aug. 5. 22:08
11/16 anonim válasza:
na igen minden 14 évesnek lekéne vetiteni .és mivan azzal az x%-al aki helyesen védekezik és mégis teherbe esik pedig mindent megtett annak érdekében,hogy ne így történjen???.....????
12/16 anonim válasza:
Nekünk le is vetítették. Egy életre elment tőle a kevdem az abortusztól.
13/16 anonim válasza:
Uramisten láttátok azt a videót az abortuszról??én nagyon megdöbbentem és végig sírtam az egészet!!hogy képes valaki ilyet csinálni egy kisbabával??!felháborító és brutális gyilkosság!!!ha valaki képes dugni legyén képes gyógyszert szedni is vagy gumit húzni!!!!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerencsére nem lett semmi baj.
2009. aug. 6. 20:09
15/16 anonim válasza:
Nyilvánvalóan kiszakadt az alsónadrág és belédélvezett. 95% hogy terhes vagy!
16/16 A kérdező kommentje:
Csináltam 1 tesztet és az azt mutatta ki h nem vagyok terhes! Ugyhogy remélem nincs semmi baj
2009. aug. 8. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!