Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Miért történt így? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Múlthét pénteken voltam egy partyn néhány ismerősömmel és a baráti társaságukkal voltunk. Ott táncoltunk kb 10-en, amikor az egyik ismeretlen fiú (nevezzük:K-nak) odajött hozzám, és táncoltunk, de nem sokára vége lett a számnak, így csak ennyi volt. Rá egy fél órára, megint egy körben táncoltunk és odajött hozzám megint K és táncoltunk. Közben kérdezgette, hogy hogy hívnak, hány éves vagyok stb. Végigtáncoltunk vagy 4 számot, közben egyre közelebb húzott magához, a fenekemre tette a kezét stb. Folyton mosolygott rám, és "nézegetett". Valahogy éreztem, hogy meg akar csókolni, és amikor mindketten egymásra néztünk, akkor meg is tette volna, csak elhúztam a fejem. Nem azért mert nem tetszik nekem, nagyon is, meg jó volt vele, csak kb 20 perce "ismertem" és nekem ez kicsit "korai" volt és amúgy sem vagyok olyan, hogy bárkivel smárolok 5 perces ismeretség után. Most így utólag egész héten ezen rágódtam,hogy engedni kellett volna. Miután elhúztam a fejem, még azt a számot végigtáncoltuk, utána azt mondta, hogy kimegy cigizni, de nem jött vissza mert leállt a társaság másik felével beszélni, mi meg utána kb 10 perccel elmentünk. Tegnap megkerestem Facebook-on, és bejelöltem. Még ebből lehet valami szerintetek? Mert eddig akitől kérdeztem, az azt mondta, hogy igen. Vajon bejövök neki? De akkor miért nem jött vissza hozzám? Talán azt hiszi, hogy nem jön be nekem, mert nem engedtem, hogy lesmároljon? én:15/L ő:17/F2010. márc. 6. 13:08
1/3 anonim válasza:
Hívd fel az EZO tv-t a tv2őn. ők megmondják.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen azt hitte, h Te csak egy kis könnyűvérű ..... vagy, azt hitte, h könnyen felszedhet. De felkopott az álla. Sztem ne rágódj ezen, és jól tetted, h nem engedted magad neki. Am meg milyen srác az, aki 2 szám letáncolás után csak úgy elkezd tapizni? És mi van, ha esetleg van barátod? Szerintem hagyd békén, és végképp ne fuss utána.
3/3 anonim válasza:
ahogy a második irta
hidd el csak egy alkalmi kis kalandot akart, de sajnos a nagyrésze így végződik, te is megfogod tapasztalni jó pár év múlva hogy sajnos ezek a táncikálós pasizós dolgok nem azért történnek mert akarnak valami komolyat, csak egyet flörtölni azt heló, miután látta hogy nem vagy hajlandó 20 perc után lesmárolni elment hogy keressen egy ribancot :S de te jól cselekedtél :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!