Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az interneten hol találhatok...

Az interneten hol találhatok olyan csajt aki elveszi egy 17 srác szüzességét?

Figyelt kérdés

Már sokaknak írtam sms-t, meg e-mail-t is, de nem válaszoltak...

Már nem bírok magammal, sürgősen kell valaki!!

Az okoskodó válaszokat kérem mellőzni!

2009. aug. 5. 19:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
gondolom igen attol fugg hogy nezel ki ha olyan kisfius vagy akkor nem legyel jo magas meg kigyurt es akkor biztosan meg legyek egy kis szakalad
2009. aug. 5. 23:18
 22/31 A kérdező kommentje:
És akkor sem ha azt mondom hogy egy haverom születésnapjára veszem poénból?
2009. aug. 5. 23:20
 23/31 anonim ***** válasza:
pff nem tudom mit akarsz venni egy guminot ?:)) ne hari de en enm jarok szexshoppba
2009. aug. 5. 23:22
 24/31 A kérdező kommentje:
csak egy sima művaginát
2009. aug. 5. 23:30
 25/31 anonim ***** válasza:
89%
szerintem el se kezdd az ilyen hülyeségeket... 17évesen nekem már több eszem volt, kár hogy ide jutnak az emberek.. kezdj el társasági életet élni, legyél igényes, vegyél normális ruhákat, menj el szolizni, normális fodrászhoz, tanuld meg bezselézni, és egy idő után kockából partiarc leszel:D velem is ez történt:D csak én nem azért csináltam h kurjak 1et:D örülök ha megoszthatom vkivel.
2009. aug. 6. 00:50
 26/31 anonim válasza:
100%

Nem a Hosszúság a lényeg, hanem a vastagság, ez bebizonyított tény. Persze a vastagsághoz jó hogyha hosszú is. xD

de sztem nem a 16-os farkad miatt fognak nemet mondani a csajok!

2009. aug. 6. 01:03
 27/31 anonim ***** válasza:

15-16 cm az átlag. ne parázz már.

ne a sexre menj. vagy mnej el egy discoba. ott vannak partyp*csák.

16/L

2009. aug. 6. 02:12
 28/31 anonim ***** válasza:
Rosszul állsz hozzá a dologhoz! Ne hidd hogy kevés a 16 cm, nem számít, mire odáig eljuttok a leendő barátnőddel, nem fogja érdekelni. 17 éves vagyok és egészséges kapcsolatot élek barátnőmmel. Ha úgy érzed kevés vagy, ne egy 5csillagos lányt keress elsőnek, hanem olyat, aki nem teheti meg hogy válogat. Az sms-ekbe meg emailekbe ne azt írd, hogy elvegyék a szüzességed, mert egyik lány sem akar ribanc lenni... Barátnőt keress! Aki ha emgbízik benned eljuttok odáig, hogy megtörténjen amit szeretnél, de ne aggódj addig is jól fogod érezni magad.(UI. ne értsd félre, ami nem 5 csillagos annak nem kell feltétlenül rondának lennie:S, legyen cask 3 csillagos, és tetszen neked!)
2009. aug. 6. 23:06
 29/31 anonim ***** válasza:
Küldjééé képet.. :P
2009. aug. 8. 20:15
 30/31 anonim ***** válasza:
Sikerült ?
2010. márc. 3. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!