Korai még a szex?
Figyelt kérdés
Egy hete lettem 16 éves és nagyon szeretnék lefeküdni a barátommal, neki is én lennék az első ő szintén 16 éves.
Az egyetlen zavaró tényező, hogy a barátaim szerint korai.
Ez elég meglepő, mivel úgy tudom ebben a korban pont környezet hatására szokták meggondolatlanul csinálni, de én magam miatt szeretném, senki nem kényszerít, a környezetem épphogy ellenzi. Szerintetek korai ? (humoros kedvűek kíméljenek!)
2012. okt. 8. 20:21
11/11 anonim válasza:
én inkább a legjobbat tételezem fel: lehet, hogy egy sorral arrébb ütötte, és az is 6os akart lenni.
meggondoltnak tűnsz.ha magad miatt szeretnéd, és megbízol benne, figyel rád, szeret neked örömet okozni, a patting alatt már megismertétek egymást, és szeretnétek továbblépni, akkor nincs félnivalód! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!