Miért ilyen "menő" 12-13 éves korban elveszteni a szüzességünket?
Utolsó, látszik, hogy fiatal, éretlen, és butus vagy, nem vagy tisztában a szavak jelentésével.
Okkal arra mondhatják, hogy kurv@, aki fűvel-fával lefekszik PÉNZÉRT.
Aki fűvel-fával lefekszik ingyen, azt szokták általában ribancnak nevezni.
Aki 14 évesen lefekszik valakivel, akit mondjuk akkor ismert meg... az gáz.
Ha 14 évesen van egy kapcsolata, akiben megbízhat, na meg érez azért valamit iránta, nem csak "na megteszi ez is, ha nincs más", + tudja, hogyan kell védekezni, amit alkalmaz is, és másnap nem jut eszébe gyk-en megkérdezni, hogy ha a barátja a fülébe élvez, kitörli, majd odanyúl magának, lehet-e terhes, és hasonló okosságok, akkor tulajdonképpen semmi probléma nincsen vele.
Hogy a 12 éves Julika lefekszik az egyik haverjával, mert a 13 éves Marika is ezt csinálta, és tök ciki lenne, ha ő nem... Az egy másik történet, ott tényleg gondok vannak...
21 éves lány vagyok, még szűz, és nem azért, mert nem kellettem volna senkinek, hanem volt annyi büszkeségem, hogy nem fekszek össze akárkivel, aki szépen pislog rám. Igaz, amikor itt-ott elhintem, hogy még szűz vagyok, először senki se hisz nekem, mert nem vagyok az a szerencsétlen, begyöpösödött, megkeseredett apáca típus, sőt haláli nyugalommal beszélek is róla, csak egyelőre nem csinálom - és egyáltalán nem érzem gáznak magam emiatt.
Szerintem sok kislánynak előnyösebb lenne hasonló képpen tiszteletben tartania magát, és csak akkor lefeküdni egy sráccal, ha komolyan is gondolja. Mert annál gázabb nincs, amikor egy lány azért dobja oda magát valakinek, hogy túlessen rajta...
Csak a kis ribancokat?
Az őket dugdosó, f@sza még alig áll fel, de b@szni már jól tudó kis gyíkokkal senki nem foglalkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!