A barátom 3 ujjal ujjazott és utána véres volt a keze és a lepedő is egy kicsit. Kicsit fájt is. Szűz vagyok még?
nemértem... nemértem h a lányok többsége miért akar ezen átesni, meg átszaggatni a szüzhártyáját. lehet azért véreztél mert megsértett belül, és tudod az a bibi nem gyógyul ugy mintha a cica kikarmol.mivan ha belekerül vmi baci és vmi jó kis fertözésed lesz?
nem tudom minek kellett felgyömöszölni egy egész csuklót, ha az élvezetért akkor sztem arra 2 ujj is elég. ha meg fájt minek fojtattátok?
és szüz vagy még, ezt egy ujjazással nem lehet megúszni.
ha el akarod veszteni akkor add meg a modját, romantikusan szépen, hidd el ugy lesz az igazi:)
és a szűzhártya nem oszt nem szoroz ha ottvan. nem attol lesz jó vagy rossz az elsö szex. nekem pl eléggé lent volt a méhszájam és ha kicsit erösebben v mélyebben hatolt be az fájt,és nem csak az elsö.
szóval tök mindegy h szüz v e vagy nem, az elsö ne arról szoljon h tuless rajta. lány vagy, ugyis a minél jobbra fogsz törekedni ha ott vagy, mert erre mindig emlékezni fogsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!