Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom 3 ujjal ujjazott és...

A barátom 3 ujjal ujjazott és utána véres volt a keze és a lepedő is egy kicsit. Kicsit fájt is. Szűz vagyok még?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 12:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
attól még szűz vagy.Csak akkor nem vagy szűz mikor már a farkával beléd hatolt.
2009. aug. 5. 12:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Szóval átszakadhatott vagy megrepedhetett a szűzhártyám?
2009. aug. 5. 12:52
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Valószínű, hogy átszakadt a szűzhártyád, de hivatalosan csak akkor nem vagy már szűz, ha a péniszével hatol beléd.
2009. aug. 5. 12:54
 4/16 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy ,,hivatalosan" csak akkor nem vagyok szűz, ha a péniszével hatol a hüvelyembe.

Köszönöm a válaszaitokat:)

2009. aug. 5. 12:57
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

"Azt tudom, hogy ,,hivatalosan" csak akkor nem vagyok szűz, ha a péniszével hatol a hüvelyembe."

Akkor felfogni nem tudod mi történik veled, vagy mi a bajod?

Nem tette be a lompost de megkérdezed hogy szűz vagy-e mikor tudod hogy igen...

Kezeltesd ki magad.

2009. aug. 5. 13:55
 6/16 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy tudni szeretném, hogy biológiai értelemben szűz vagyok-e még-.-

Azért tettem fel a kérdésem, mert nem voltam benne biztos, hogy megkarmolt annyira vagy esetleg a szűzhártyámmal történt valami.

2009. aug. 5. 14:43
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
a szűzhártyád magától is megrepedhet. vagy mondjuk sportolás közben, stb. a szüzesség elvesztése azt jelenti, hogy a barátod belédhatol a péniszével. nem attól veszíted el a szüzességed, hogy a szűzhártyád elszakad.
2009. aug. 5. 15:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle értelemben szűz van. Boilógiailag is, társadalmilag is, hivatalosan is, elméletben is, gyakorlatban is meg átvitt értelemben is.

A szűzhártyának a szüzességhez semmi köze. Amíg pénisz nem járt benned, szűznek számítasz.

2009. aug. 6. 15:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A szüzesség elveszítése az első alkalom amikor a fiú a péniszével a lány vaginájába hatol!
2009. aug. 9. 19:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg is karmolhatott, előfordul ha elég durván csinálják. De ha már nem vérzik akkor nincs nagy baj.
2009. aug. 9. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!