Egy csaj csak akkor lessz terhes ha beleélveznek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 14:18
11/15 anonim válasza:
A pearl index megmutatja, hogy mely védekezési forma mennyire biztonságos. 100 nőből mennyi esik teherbe egy év alatt az alkalmazott módszer mellett. Ajánlom figyelmedbe:
Kedves egyik válaszadó: Nem hiszem, hogy ha a kérdező a te tinédzser fiad lenne, azt a választ adnád, hogy elég, ha vigyáz, hogy nem megy el benne! 35% eséllyel elbassza az életét. Tényleg jó tanács a tiéd, mit gondolsz?
L29
12/15 anonim válasza:
Egy életképes spermium kell:)
Azért nem mindegyik spermium képes megtermékenyíteni a petét.
13/15 anonim válasza:
Kedves 10-es!
A teherbeeséshez 1 kell, igen, de ahhoz, hogy a petesejt körüli burkot leoldják, ahhoz kell kb 1 millió spermium..
14/15 anonim válasza:
13-as...próba szerencse...a TE testeddel. Nekem gumit húznak :))))
15/15 anonim válasza:
Nyilván, ha nem szeretne az ember babát, akkor védekezik. Én csak helyesbítettem, ha oda raknák azt az egyetlen spermiumot a petesejthez nem történne semmi, mert egyetlen spermium nem képes áthatolni a burkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!