Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehetett a baj?

Mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés

Nemrég lefeküdtünk a barátommal. Nekem ez volt az első,

neki már a sokadik. Készültem rá, beleéltem magam, hogy húú de jó lesz! 3 órát szenvedtünk, nem tudta belém dugni a szerszámot, mert szerinte túl szűk vagyok és nem tudta betolni. Ezzel egyet is értek, mivel a mini tampon majdnem hogy nagy nekem, 1 ujjam épp hogy belefér!! 3 óra szenvedés után végre be tudta töfni a péniszét, amit én a hosszú ujjaimmal éppen hogy körbeérek, tehát elég vastag! De én olyan fájdalmat éreztem akkor, amit még soha azelőtt!!! Rendesen a sírógörcs kerülgetett és nehéz volt nem kimutatni, de elviselhetetlen volt a fájdalom.

Bár csak fél percig tartott, de nekem mégis óráknak tűnt,

alig vártam már hogy vége legyen. Talán nem voltam elég nedves mert orál sem történt előtte, csak én szop.tam le őt!!! A végén egyikünknek sem lett orgazmusa, mivel nem tudta bedugni csak egyszer azt is fél percre!!!

Kimentem utána a WC-re odanyúltam, látom h ömlik belőlem a vér!! Hirtelen ezt hittem megjött, de utána kapcsoltam, hogy biztos nem, mivel 10-15 nappal előtte volt meg!!

Ez volt 3 napja, a vérzés azóta is tart, de egyre kevesebb. Most tegyek h jó legyen mindkettőnknek??

Mert ez a szex-nek alig nevezhető eset után én már félek, hogy mindig fájni fog, meg hogy nem fogom tudni őt kielégíteni!! 2x lesz.optam de nem évezett el!! mit csinálhattam rosszul?? Hogy tágítsam a hüvelyem?? Vibrátorom nincs, egyszer megpróbáltam feldugni egy ahhoz hasonló hosszúkás tárgyat (nem az élvezetért, csak hogy táguljak valamennyit) de nem mertem, mert éreztem, hogy nagyon fáj!! :S hogyan tovább?? Mi lehet ez a vérzés??

17/L

2012. okt. 2. 20:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Most nézd.Vérzel fáj.Érdemes ellátogatni.Nem a világvége.

Különben is csúnya betegségeket lehet összeszedni.

Jobb a békesség

2012. okt. 2. 20:39
 12/30 A kérdező kommentje:
de a vérzés az normális??
 13/30 anonim ***** válasza:
Ennyi ideig nem igazán.
 14/30 A kérdező kommentje:
gumi nélkül igen. tablettával!!
2012. okt. 2. 20:41
 15/30 anonim ***** válasza:

Ja hogy fogamzásgátló oké.

De akkor se értem őt...

Na meg téged se.

2012. okt. 2. 20:42
 16/30 A kérdező kommentje:
kezd már múlni egyébként ez a fájás is, akkor szokott, mikor odanyúlok, vagy be akarom tenni a tampont!!
2012. okt. 2. 20:48
 17/30 anonim ***** válasza:

mert felsértett.Elmúlik mert gyógyul

Nem stresszeztél rá?Nem úgy tűnik mintha teljesen ellazultál volna

2012. okt. 2. 20:50
 18/30 A kérdező kommentje:
hát próbáltam lazulni, nem voltam teljesen laza, de stresszes sem, még pont belefért volna :D
2012. okt. 2. 20:52
 19/30 anonim ***** válasza:

nem vagy még kész rá. :)

Amúgy ez még nem volt szex... ez még semmi

Mondom,most legalább 1 hétig tabu legyen a puncid.Had gyógyuljon.Utána rengeteg időt fektessetek az előjátékba,és az ujjazásba.1-2 hétig.Utána már lehet próbálkozni. Síkosítót is ajánlok.

2012. okt. 2. 20:55
 20/30 anonim ***** válasza:
ja és ha próbálkoztok tedd szét a lábad amennyire tudod :)
2012. okt. 2. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!