Fiúknak is annyit jelent a szüzesség elvesztése, mint a lányoknak?
nekem már jó lenne bárki aki nem olyan csúnya és instant szex.
DE 100x jobb lenne ha szerelemben történne és mikor 20 év múlva visszaemlékszem, egy gyönyörű emlék legyen!
f19
tegnap 23:12
Ne beszélj másnak a nevében, kérlek...
Nekem nem volt erény, egy qrva nagy teher volt, amitől alig vártam, hogy megszabaduljak (nem menőzés miatt, meg hogy felvághassak vele, egyszerűen zavart a macera körülötte... És olyan személy vette el, aki nem élt vissza vele...)
(Nem vagyok rib@nc, a fent leírtakat nem úgy kell érteni, hogy f@szról f@szra akartam ugrálni. Csak túl akartam lenni rajta.)
24N
Ez kb olyan mint a csizma amivel szarba léptél:
1. ha kívűl szaros, akkor le lehet mosni,
2. de ha belül az, akkor ki kell dobni!
12!
20 éves szűz lány vagyok,és pont úgy érzek,mint te.Tehernek érzem.Várom vár a dolgot.
Ha egy lánynak nem jön meg a mensije 16-17 éves koráig, akkor kezd az orvos foglalkozni a problémával, addig NEM.
Szerinted miért? mert a test fejlettsége addigra éri el a felnőttség szintjét. és NEM 15 éves korban!!!!!!!
Érted?!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!