Buliban szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
Ha valakivel egy buliban ismerkedem meg, elvesztem vele a szüzességem esetleg kialakulhat utána más is vele?2012. szept. 28. 18:54
3/18 anonim válasza:
Miért ne!Biztosan szép emlékei vannak veled kapcsolatban!
4/18 szamo77db válasza:
Elég könnyen adnád a szüzességed! Lehet, hogy a részegségtől semmire nem emlékeznél. Pedig ez egy életreszóló élmény és szeretne is illene azt a fiút, aki először beléd hatol! Keresned kéne egy kedves, rendes fiút és ha egymásba szerettek, neki adni magad. Arról nem beszélve, hogy egy ilyen buliban mindenféle nyavalyát is könnyen összeszedhetsz. Aztán majd magyarázkodhatsz otthon és váratlanul ér két nagy büdös pofon, amit apádtól kapsz! Egyáltalán hány éves vagy? Tisztában vagy vele, hogy mire készülsz?
5/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűen unom hogy minden pasi csak ezt akarja tőlem... baromira idegesít hogy két normális szót nem lehet váltani velük mert rögtön témába jön a szex... Akkor legyen, de legalább én is élvezzem ezt a dolgot amit ennyire hajtogatnak... egyébként 18.
2012. szept. 28. 19:04
6/18 anonim válasza:
ne miattuk veszd el így... hidd el rengeteg fiú van aki szívesen járna veled,és nem csak a szexről lenne szó..
7/18 anonim válasza:
Amúgy meg nem élveznéd.Meg se tudna történni,mert ahhoz nagyon el kell lazulnod.
Ráadásul nagyon rosszul lenne a lelked utána
8/18 anonim válasza:
Hát én ezen mentem keresztül 17 évesen. Másnap nem emlékeztem kristálytisztán a csaj nevére: Vivi vagy Viki vagy Niki. 4 évvel később találkoztunk egy házibuliban, egymásra néztünk kb 5 mp-ig és ennyi. Nem hiszem, hogy emlékezett rám, de az is lehet, hogy nem is ő volt.
Hatalmas kaland volt...
22/F
9/18 A kérdező kommentje:
Fiuúnál kicsit más...
2012. szept. 28. 19:28
10/18 anonim válasza:
kicsit de miért gondolod így?rengetegen vagyunk mi normálisak.Akiket nem rögtön a szex érdekel.
F19
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!