Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Buliban szüzesség elvesztése?

Buliban szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Ha valakivel egy buliban ismerkedem meg, elvesztem vele a szüzességem esetleg kialakulhat utána más is vele?
2012. szept. 28. 18:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
akkor én balfék vagyok és nem találkoztam még olyannal... remélem fogok :)
2012. szept. 28. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha van annyi esze, h nem jön össze ribancokkal, akkor nem.
2012. szept. 28. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ha most nem rontod el az életed.Akkor fogsz találni.

De még is hogy állnál a srác elé.Aki hónapokat várd rád.Küzdött érted,és akkor azt mondod.Egy buliban vesztettem el amire már nem is emlékszem.Nem tudom mikor volt,és azt sem tudom milyen....

Te ezt eltudnád mondani?

2012. szept. 28. 19:35
 14/18 A kérdező kommentje:
csak fáj hogy senki nem értékel, csak meg akar húzni :/ és ha már ez van akkor legalább felkészülök megpróbálom élvezni stb, vagy hátha ezen keresztül szeret meg.
2012. szept. 28. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Ezen keresztül biztos,hogy nem fog megszeretni....

Megdug és annyi.Ráadásul az hogy szűz vagy.Összevéreznéd meg ezek.Talán el is sírnád magad.Biztos,hogy nem keresne többet.

Hidd el jobb ha vársz.Akad normális srác bőven.

Ha gondolod írj.Beszélgetni csak.szex az tabu

F19

2012. szept. 28. 19:41
 16/18 szamo77db ***** válasza:

Arra kérlek, ne tedd! Lehet, hogy semmire nem emlékeznél.

Aki bepiál, nem nagyon szokott emlékezni bármire is. Csak

néznél reggel, hogy mitől véres a bugyid. Butaság lenne.

Ne légy egyszerűen lyuk! Keress egy rendes, tisztességes

fiút, akivel szeretitek egymást és neki add oda a szüzességed! Kár volna most elpocsékolni! Ja, és egy ilyen buliban még terhes is lehetsz (részeg lévén nem tudsz a védekezéssel törődni) és nemi betegségeket szedhetsz össze! Most mondd meg: kell ez neked?

2012. szept. 29. 08:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Bulin megismert sráccal később, ha már randizgattatok, meghódított, és összejöttetek, azután elveszteni viszont teljesen normális.
2012. okt. 7. 22:19
 18/18 szamo77db ***** válasza:

Még egyszer nagyon kérlek: ne tedd meg! Majd eljön az

ideje és hogy mikor, azt érezni fogod. Csak ránézel a srácra és beleborzongsz. Mert szerelmes leszel! Na, ő lesz az igazi. Ezek pedig, akik most újra meg újra megkörnyékeznek, csak dugópatkányok! Szóba se állj velük!

2012. okt. 8. 08:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!