Buliban szüzesség elvesztése?
ha most nem rontod el az életed.Akkor fogsz találni.
De még is hogy állnál a srác elé.Aki hónapokat várd rád.Küzdött érted,és akkor azt mondod.Egy buliban vesztettem el amire már nem is emlékszem.Nem tudom mikor volt,és azt sem tudom milyen....
Te ezt eltudnád mondani?
Ezen keresztül biztos,hogy nem fog megszeretni....
Megdug és annyi.Ráadásul az hogy szűz vagy.Összevéreznéd meg ezek.Talán el is sírnád magad.Biztos,hogy nem keresne többet.
Hidd el jobb ha vársz.Akad normális srác bőven.
Ha gondolod írj.Beszélgetni csak.szex az tabu
F19
Arra kérlek, ne tedd! Lehet, hogy semmire nem emlékeznél.
Aki bepiál, nem nagyon szokott emlékezni bármire is. Csak
néznél reggel, hogy mitől véres a bugyid. Butaság lenne.
Ne légy egyszerűen lyuk! Keress egy rendes, tisztességes
fiút, akivel szeretitek egymást és neki add oda a szüzességed! Kár volna most elpocsékolni! Ja, és egy ilyen buliban még terhes is lehetsz (részeg lévén nem tudsz a védekezéssel törődni) és nemi betegségeket szedhetsz össze! Most mondd meg: kell ez neked?
Még egyszer nagyon kérlek: ne tedd meg! Majd eljön az
ideje és hogy mikor, azt érezni fogod. Csak ránézel a srácra és beleborzongsz. Mert szerelmes leszel! Na, ő lesz az igazi. Ezek pedig, akik most újra meg újra megkörnyékeznek, csak dugópatkányok! Szóba se állj velük!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!