Jobban lehet szeretni egy szűz lányt akit már megkaptál mint egy nem szüzet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 22:13
1/9 anonim válasza:
Normális, egészséges értékrendű és gondolkozású embereknél nem ettől függ.
2/9 anonim válasza:
Nekem a barátommal volt így, úgy tudtam már2x volt előttem lánnyal, és mikor bevallotta hogy hazudott, hát kövezzetek meg, örültem neki, és mai napig imádom hogy elsők vagyunk egymásnak, még csak párkapcsolatilag is.
(3 éves kapcs.) 18/L
3/9 anonim válasza:
Mindkettőt ugyanúgy szeretem, csak a másikra jobban odafigyelek szex közben.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem :) Hát... mégis csak "te" vagy az első az életében szerintem tisztelni kell őt ezért ha már neked adta !
2012. szept. 28. 22:17
5/9 anonim válasza:
Bizony..ritka a lány is, de főleg az a 19 éves srác, aki a suli legmenőbb arca, és mégis tartogatja magát a nagy Ő-nek
6/9 anonim válasza:
Te a szeretet kérdezted, nem azt, hogy jobban tisztelem-e.
Nyilván egy rettentő kellemes érzés, ha én vagyok számára az első.
8/9 Ⱳhite ßelle válasza:
Ha megszexuálod már nem szűz. A kérdés értelmezhetetlen.
9/9 anonim válasza:
Jobban nem fogom szeretni, mert azt nem befolyásolja, de hogy jó érzésként értékelem, az biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!