Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves fiú vagyok, gáz ha el...

14 éves fiú vagyok, gáz ha el akarom veszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:24
1 2
 11/17 anonim válasza:
Az
2012. szept. 29. 20:10
 12/17 Nagyfater ***** válasza:
100%
#9-hez csatlakozom: bizony, sokan elfelejtik, hogy 14 évesen már buzoghat az emberben a nemi hormon rendesen, csak éppen szégyelli, és nem tud vele mit kezdeni. Mindazonáltal a szex 14 éves korban még korai, mert LELKILEG szinte biztosan éretlen vagy hozzá, és ezért emiatt szinte biztos, hogy nem élveznéd. Amíg nem találsz egy olyan lányt, akivel érzelmileg is kötődtök egymáshoz, és megkívánjátok egymást, jobban teszed, ha Marok Marcsával vezeted le a feszültségedet...
2012. szept. 30. 10:24
 13/17 anonim válasza:
Igen, gáz.
2012. szept. 30. 13:06
 14/17 anonim válasza:

Előző vagyok.

Igaza van itt egyeseknek, a vágy nem gáz, mert valóban a kamaszodással együtt jár a hormonok ,,rosszalkodása''. Csak légy észnél, ez csak testi érés, lelkileg még biztosan nem vagy készen, várj vele.

2012. szept. 30. 13:09
 15/17 EsztiiNegry válasza:
ha védekeztek akkor nem
2012. okt. 1. 18:36
 16/17 anonim válasza:
te vagy az Zsombor???
2012. okt. 10. 12:59
 17/17 anonim válasza:
Csak nem veszitetted el az eszed? Még gyerek vagy.Most örülj az életenek a korodhoz mérve.Van annyi szép dolog az életben tanulj,kirándulj,sportolj,iratkozz be egy egészséges ifjúsági közösségbe,ahol nem azt tárgyalják hogy melyik mikor veszitette el a szüzességét és hány lánnyal feküdtek le.Majd 19 - 20 éves korodtól,amiután befejezed az iskolát,találhatsz egy komoly barátnőt,egyetem ideje alatt jól összejösztök,majd esküvő,gyerek stb.Én igy ajánlom neked.Ne csinálj magadból prostit(örömlányt).Sok sikert.:)
2012. nov. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!