Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves fiú vagyok, gáz ha el...

14 éves fiú vagyok, gáz ha el akarom veszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem! :)
2012. szept. 26. 21:25
 2/17 anonim ***** válasza:

nem.

hogy tervezed?

3/17 TOMAtm ***** válasza:
mi a kérdés?...ja ...aha gáz.nincs egyéniséged.minden 14 éves el akarja.te csak majmolod őket.
 4/17 anonim ***** válasza:
igen az
2012. szept. 26. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:
43%

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A gáz forma az anyag egy halmazállapota. Mint a folyadékok, a gázok is fluidumok: képesek áramlani és nem állnak ellent a deformációnak, habár van viszkozitásuk. A folyadékokkal ellentétben a gázok nem öltik fel az őket tartalmazó test formáját, hanem igyekszenek az általuk elfoglalt teret kitölteni. A gázokban meglévő kinetikus energia a második legnagyobb a halmazállapotok között (a plazma után). Ezen magasabb kinetikus energiaszint miatt a gázok atomjai és molekulái visszapattannak az őket tároló anyag felületéről, és egymásról. Ez a folyamat a kinetikus energia növelésével erősödik. Elterjedt tévhit, hogy a gázok nyomását a gázmolekulák egymásnak ütközésével magyarázzák, de valójában csupán véletlenszerű sebességük elegendő a nyomás értékének meghatározásához. A kölcsönös ütközések csupán a Maxwell-Boltzmann eloszlás megalapozásához voltak fontosak.

A „gáz” szó valószínűleg egy flamand kémikustól ered, a káosz görög szó flamand kiejtését írta így le.

Ne ez a gáz.Te meg egy idétlen kisfiú,akinek még sok tanulnivalója van az életben,és bőven ráér.

2012. szept. 26. 21:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen az! 14 évesen még ne akarj szexelni!

Főleg úgy ne, hogy azt előtte itt kell megkérdezned.

2012. szept. 27. 08:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Az.
2012. szept. 27. 13:24
 8/17 frequency válasza:
9%
Elég gáz vagy ha egy ilyet kérdezel ahelyett, hogy inkább keresnél egy nőt magadnak és csinálnád a dolgot.Silány egy ember utánzat vagy anyuci kisfia.
2012. szept. 28. 07:45
 9/17 potyike ***** válasza:
25%
semmi baj!természetes dolog,hogy egy férfi-és a nő is-felfedezi a testét és játszani kezd vele,keresve a gyönyört,a kielégülést és távlati elképzelései is gondolatban megszületnek és azokat igyekszik megvalósítani.A sok eddigi korlátolt hozzászóló elfelejtette,hogy ő is volt fiatal,vagy csak egyszerűen képmutatóvá vált.
2012. szept. 28. 11:05
 10/17 anonim válasza:

Gáz ha nem úgy akarod!

Még én beszélek, amikor már kilenc éves koromtól vágytam rá, aztán jóval később alakult úgy. :-))

Persze ez nem azt jelenti, hogy bárkivel, bármilyen körülmények között és bármi áron! Ebből idejekorán sok egyéb gond lehet. nem kívánt terhesség, betegségek. Az sem jó ha minegy kivel, csak megtörténjen, mert a későbbiekre is rányomja a bélyegét az első.. Esetleg lesz egy korai.. szóval odateszed és kész. Az szokott sok gondot okozni később, hogy a partnernek nincs ideje jól érezni magát.

Nem is beszélve arról, ami most nem jutott eszembe, vagy amire én sem gondoltam.

Szóval a késztetés minden egészséges férfiban meg van, de azért nem szabad, hogy igaz legyen a mondás, a "fütty feláll és az ész megáll"

2012. szept. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!