Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nők/lányok! Konkrétan milyen...

Nők/lányok! Konkrétan milyen érzés volt elveszíteni? Úgy értem, ott mit éreztetek, milyen volt a fájdalom. Mintha kicsit szúrna valami? Vagy feszít? Le tudnátok nekem írni pontosan?

Figyelt kérdés

Mindezt azért kérdem, mert én mikor próbálkoztunk ezt éreztem, de nagyon erősen, és eléggé kellemetlen volt..nem tudom egyszerűen elengedni magam, nem tudom, természetes-e hogy ennyire és így fáj..már elég régóta együtt vagyunk, ez még hiányzik a "beteljesülésünkhöz" :)

Kérlek segítsetek..

köszönöm:)

2012. szept. 25. 11:58
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 20 évesek vagyunk.:) Mielőtt betámadna valaki.:D
2012. szept. 25. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem éreztem semmi fájdalmat. Konkrétan csak becsusszant a pénisz és ennyi.

23/L

2012. szept. 25. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem éreztem fájdamlat...konkrétan semmit nem éreztem azon kívül, h van bennem valami :D
2012. szept. 25. 12:32
 4/9 A kérdező kommentje:
de jó nektek :) :(
2012. szept. 25. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt, nem is véreztem - valószínűleg már nem volt meg a szűzhártyám, mivel évekig tampont használtam előtte, de az is lehet, hogy csak elpattant egyszer csak - emlékszem egy alkalomra, amikor hónap közepén volt egy napig vérzésem, és nem is értettem mitől.

A lényeg, hogy nekem abszolút nem fájt.

2012. szept. 25. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
En is eleg sokat hasznaltam tampont, nekem megis nagyon fajt az elso. A behazolaskor olyan eros feszito erzes, utana az aktus alatt meg vegig szuro-csipo erzes a huvelybemenetemnel (ahol ugyebar a szuzhartya is van), de ez mar nem volt veszes, ettol meg tudtam elvezni az egyuttletet. Vereztem is, 2-3 napig tisztasagi betetet kellett hasznalnom (nem, nem menstruacio volt, meg mielott belekotnetek). Jah es nekem meg jo par honapig utana fajt a behatolas, meg az elso par masodperc.
2012. szept. 25. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon fájt. Olyan erősen szúró érzés volt. Mondjuk úgy, hogy a tűréshatáromat erősen feszegette, meg nagyon vérzett is utána. Egy jó van a dologban, szűz csak egyszer vagy, túl kell esni rajta és utána már nem fogod ezt érezni.
2012. szept. 25. 17:03
 8/9 anonim válasza:

ha fáj akkor lehet hogy

-nem vagy eléggé felizgulva

-nem vagy eléggé ellazulva

-nagyon érzékeny vagy a fájdalomra

-túl nagy a barátod szerszáma

-túl keményen csinálja

csókolózzatok előtte, pettingeljetek, orális szex is mehet mindkét fél részéről, vagy ha ehez prűd vagy akkor masszázs

2012. szept. 26. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Mintha szét akartam volna repedni belül. Szúrt, égetett, nyomott, feszített, szóval mindent, amit csak lehet. Persze véreztem is, több napig. Meglepődtem rajta, mert egyéb dolgokból sosem volt probléma. Utána még egy hétig hozzám se lehetett érni, annyira csípett, fájt.
2012. szept. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!