Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz LÁNYOK! Tényleg van...

Szűz LÁNYOK! Tényleg van köztetek olyan aki pénzért egy idegen pasival feküdne le?

Figyelt kérdés
Láttam olyan videót ahol állítólag a szűz lány megkereste a srácot, hogy vele veszítse el (gondolom én pénzért) és ezt videóra is vették. Tényleg vannak olyan lányok, akik ilyenre tartogatják magukat? Az ilyen biztos vannak válaszokat köszönöm de nem kérem, inkább a szűz lányok véleménye érdekel, hogy ők hogy látják ezt.

2012. szept. 24. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyílván vannak, de magamból kiindulva csakis olyan pasival, aki azért nem bűnronda és irreális összeget kérnék érte, így soha senki nem vállalná be, hanem elmegy belőle 200 prostihoz.
2012. szept. 24. 16:23
 12/18 anonim válasza:

Én nem tenném meg, nem tudnám rávenni magam. És nem vagyok álszent, mielőtt mindenki azt hinné.

18/L

2012. szept. 24. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Bár tudom, hogy nem kérted a válaszomat. de azért ideírom, mert meg vagyok győződve róla, hogy így van!

A szűzlányok többségét meg lehet kapni pénzért! Csak van, akit pár ezerért és van akit pár tízmillióért. Főleg az okosabbját, aki fel tudja fogni, hogy mi az ár-érték arány és mi az élet. Akit meg ennyiért sem, azt vagy 200 millióért, vagy hülye szegény!

2012. szept. 24. 20:41
 14/18 anonim válasza:
Utolsó: nem vagyok hülye, de pénzsóvár r*banc sem.
2012. szept. 24. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt egy szóval sem írtam, hogy az vagy, de ha 200 milliót ajánlanának egy éjszakádért és nemet mondanál, akkor lennél az!De biztos vagyok benne, hogy nem vagy hülye és tisztában lennél vele, hogy egy éjszaka egy szabad és biztonságos életért cserébe nem nagy ár!
2012. szept. 25. 19:56
 16/18 anonim válasza:

Sziasztok

Eddig tényleg mindent végigvettetek, csak egy dolgot nem.

Ha a lánynak nincs más "választása". Mindenki tudja, hogy nem csak szép nők léteznek ezen a planétán. Vannak, akiket zavar, hogy 30 vagy 35 éves korukban még szüzek vagy azért, mert a külsejük nem az igazi, vagy túl gátlásosak.Mi van azokkal, akik sérültek testileg vagy szellemileg? Nekik nem jár a sex? Igen, jár, ha igénylik.

Mert vannak idősebb szűz nők és vannak sérültek is, akik szeretnének egy kicsit többet az élettől. Csak erről senki sem beszél, mert nem szokás. Tabu. Szégyen?

A pénz beszél - tartja a mondás. Ha pénz van akkor akadály nincs.

Nem hiszem, hogy ezekben az esetekben videóra veszik a dolgot, de aki elég elkeseredett, az mindenre képes. Arra is, hogy fizessen. Ha érdekel a dolog, akkor nézzétek meg a Tabu c. sorozatot a Nat. Geo.-n.

Én nem tartozom egyik fent említett csoporthoz sem. Nyugodtan lepontozhatok. Engem nem zavar. Privát üzenetek, kerüljetek!

2012. okt. 6. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
én szűz vagyok de lefeküdnék egy idegennel ha eleget fizetne.
2014. szept. 23. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Vannak itt olyan szűz lányok, akik elveszítenék? Pénzért.. (Velem..) 21/F
2018. febr. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!