Szűz LÁNYOK! Tényleg van köztetek olyan aki pénzért egy idegen pasival feküdne le?
Én nem tenném meg, nem tudnám rávenni magam. És nem vagyok álszent, mielőtt mindenki azt hinné.
18/L
Bár tudom, hogy nem kérted a válaszomat. de azért ideírom, mert meg vagyok győződve róla, hogy így van!
A szűzlányok többségét meg lehet kapni pénzért! Csak van, akit pár ezerért és van akit pár tízmillióért. Főleg az okosabbját, aki fel tudja fogni, hogy mi az ár-érték arány és mi az élet. Akit meg ennyiért sem, azt vagy 200 millióért, vagy hülye szegény!
Sziasztok
Eddig tényleg mindent végigvettetek, csak egy dolgot nem.
Ha a lánynak nincs más "választása". Mindenki tudja, hogy nem csak szép nők léteznek ezen a planétán. Vannak, akiket zavar, hogy 30 vagy 35 éves korukban még szüzek vagy azért, mert a külsejük nem az igazi, vagy túl gátlásosak.Mi van azokkal, akik sérültek testileg vagy szellemileg? Nekik nem jár a sex? Igen, jár, ha igénylik.
Mert vannak idősebb szűz nők és vannak sérültek is, akik szeretnének egy kicsit többet az élettől. Csak erről senki sem beszél, mert nem szokás. Tabu. Szégyen?
A pénz beszél - tartja a mondás. Ha pénz van akkor akadály nincs.
Nem hiszem, hogy ezekben az esetekben videóra veszik a dolgot, de aki elég elkeseredett, az mindenre képes. Arra is, hogy fizessen. Ha érdekel a dolog, akkor nézzétek meg a Tabu c. sorozatot a Nat. Geo.-n.
Én nem tartozom egyik fent említett csoporthoz sem. Nyugodtan lepontozhatok. Engem nem zavar. Privát üzenetek, kerüljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!