Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz hogy 15 évesen szűz...

Miért gáz hogy 15 évesen szűz vagyok? Ma megkérdezték tőlem hogy szűz vagyok-e? és modtam hogy igen. És akkor kinevettek.

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 19:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

akkor miért mondtad meg nekik?semmi közük hozzá nagy szám hpgy szexeltek? szerintem nem.Ráadásul egy 19 éves csajjal semmit se tudnának csinálni,mert csak annyi a tudásszintjük,hogy kibe dugják a fütyköst...

béna banda.

Zona pocokkal lerendezzük őket ha piszkálnak

2012. szept. 23. 20:08
 12/25 anonim válasza:
100%
15évesen nem kell még senkivel összefeküdni. Akik meg kinevettek, lehet hogy még ők is szüzek. Mikor 15 éves voltam és megkérdezték milyen csillagjegyben születtem, mondtam, hogy szűz az is elég ok volt nekik a röhögésre.
2012. szept. 23. 20:15
 13/25 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben jól pofánbäsztam volna az összeset.
2012. szept. 23. 20:46
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Én 15 voltam, mikor elvesztettem, de ehhez szerintem senkinek semmi köze. Ahogy ahhoz sem lenne, ha nem lennék az. Minek válaszolsz az ilyen kérdésekre?
2012. szept. 23. 21:22
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
nem gáz, az a gáz ha valaki ilyenkor már nem szűz,nagyon buta,éretlen gyerekek akik gáznak neveznek
2012. szept. 23. 21:33
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Még jó hogy megvan az acélbetétesem... engem nevetnének ki ilyenért fejbe is lennének rugva...

f 17

2012. szept. 23. 23:15
 17/25 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem gáz és ráérsz még bőven, nem kell elsietni a dolgokat :) ha meg megkérdezik akkor válaszold hogy a magánügyed, senkinek semmi köze hozzá. :)

19L

2012. szept. 24. 09:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. Teljesen normális. Amúgy akik kinevettek azok is szüzek voltak. Illetve attól függ hogy hányan voltak, de ha tizen voltak, akkor abból 8 tutira az volt még. Sokan csak hazudják azt, hogy nem azok, hogy ne járjanak úgy mint te.
2012. szept. 24. 16:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Dehogy gaz!:D ezen ne is gondolkodj!:D az a gaz hogy ok mar 15evesen nem szuzek...csak nehogy ezert fekudj le valakivel mert szivatnak...en is szuz vagyok, meg varom a tokeletes partnert!!:D

16L

2012. szept. 24. 19:53
 20/25 anonim ***** válasza:
46%

NEM gáz!

Az viszont igen, mikor az ilyen kérdésekre a birkanyáj kórusban rávágja, hogy "az a gáz, ha valaki nem szűz ennyi idősen". Na, ez már rohadt unalmas, és szánalomra méltó.

Nem kellene egyből átesni a ló túloldalára.

Leginkább a tegnapelőtt 21:22 válaszolóval tudok egyet érteni.

Én is ennyi voltam (3 hónap híjján), mikor elvesztettem. Nem befolyásolt semmi és senki, az érzelmeim, a saját döntésem vezérelt, és nem érzem gáznak abszolút, soha nem is fogom, megbánni sem.

Kérdező, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Mégegy ilyen lesz, mondd meg, hogy semmi közük hozzá.

Mindenféle szempontból gusztustalan mások szüzességéről tárgyalni, akkor is, ha az megvan még, és akkor is, ha nincs.

Nem az ő dolguk.

24N

2012. szept. 25. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!